Ionuț Dolănescu a mărturisit că a știut de la prima întâlnire că Doinița va fi femeia vieții lui, alături de care vrea să-și petreacă toată viața. Au trecut 15 ani de-atunci, iar sentimentele au rămas aceleași.

Cei doi s-au cunoscut la Chișinău, acolo unde frumoasa lui soție cânta într-o prestigioasă orchestră, condusă chiar de către marele Nicolae Botgros. Împreună au reușit să ”construiască” o căsnicie model. Și, cel mai important, au trei copii pe care îi iubesc ca pe ochii din cap.

Ionuț Dolănescu vorbește despre soția lui numai la superlativ și spune că se completează perfect în orice acțiune din viața lor.

”Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, declara el nu demult, conform Ciao.

Ionuț Dolănescu: ”Doiniția este liniștea, fericirea și viața mea”

”Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm.

Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea. Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, declara artistul pentru Formula AS.

Artistul nu are nicio problemă în a-i recunoaște toate meritele și e mândru că are așa femeie lângă el.

”Eu sunt un visător, boem și uneori fire ușuratică și influențabil. Ea este fermă, foarte serioasă în tot ceea ce face și nu pot să vă spun cât de mult mă stimulează în meseria pe care o practic.

De cele mai multe ori, Doiniţa îmi compune melodii, vine cu idei muzicale originale și mă fascinează acest fel al ei de-a fi.

Are și o educație foarte robustă și sănătoasă… Dacă nu ar fi ea, nu aș merge mai departe.

Ne completăm frumos în cele din urmă și pe scenă și acasă, în viața de zi cu zi. Cred că de asta nu simțim monotonia și suntem perfecţi împreună”, mai spunea Ionuț Dolănescu.

Vezi și Decizia radicală luată de Ionuț Dolănescu: ”Îmi iau soţia şi copiii şi mă…”. Ce-l supără pe artist

Citește și:

Divorţ în mare secret! Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România și-a spus adio de anul trecut. Abia acum s-a aflat

Ce s-a întâmplat între Petre şi Mioara Roman la singura întâlnire de după divorţ. Oana Roman: „A fost cumplit”