Tânărului de doar 26 de ani din Gura Humorului, marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, al ediției trecute de la Chefi la cuțite i-a schimbat viața, fapt pentru care vrea să-și unească destinul de Sabina, iubita lui din Cluj. Deși cei doi au avut o relație la distanță o vreme, cei doi se înțeleg de minune și sunt hotărâți să facă marele pas.

„Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor’, a spus Ionuț Belei, la Antena Stars.

Ionut-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La scurt timp după ce a câștigat marele premiu de 30.000 de dolari, Ionuț a declarat că vrea cu o parte din bani să facă un curs de specializare în Franța. ”Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a spus Ionuț Belei la ”Xtra Night Show”.

Ioniț are o diplomă de electrician șia ajuns, în vremea adolescenței, la fratele său, în Germania. Intenționa să lucreze în construcții, dar i s-a oferit șansa de a-și încerca mâna într-un local.

Pentru că nu cunoștea limba, a fost pus să lucreze ”în spate”, la munca de jos. Nu a fost dezamăgit, ci a furat din meserie cât a putut, ajungând, în final, să lucreze chiar cu chefi cu stele Michelin.

Chiar dacă știe să facă feluri de mâncare extravagante, el preferă, fătă a sta mult pe gânduri, cartofii prăjiți cu brânză.

Citește și:

Adda împlinește astăzi 29 de ani. Cum a reacționat artista la urarea soțului ei

Ilie Năstase, declarație halucinantă după ce Ioana Simiona a depus actele de divorț la tribunal