Alex Velea a rupt tăcerea în scandalul cu familia Clejanilor. Cântărețul le-a dat o replică usturătoare părinților lui Fulgy, care acum câteva zile a fost săltat de Poliție de la domiciliu și dus la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Toată lumea credea că Alex Velea și Fulgy sunt cei mai buni prieteni, însă după ce fiul Clejanilor a fost implicat în mai multe scandaluri și l-a amenințat pe artist, acesta a rupt tăcerea și l-a dat de gol pe acesta.

Prezent, marți, 8 iunie, în emisiunea „Xtra Night Show” (Antena Stars), Ioniță de la Clejani a afirmat că intenționează să meargă personal la Alex Velea să afle ce s-a întâmplat de fapt, în noaptea de 29 mai, când fiul său, Fulgy, a fost prins de Poliție drogat la volan, după ce ar fi inhalat canabis la Alex Velea la studio. Chiar înainte să fie săltat de Poliție de acasă, Fulgy a postat un live pe canalul său de Youtube, în care făcea acuzații grave la adresa lui Alex Velea și a artistului de la Golden Boy Society, Blvck Matias, pe care l-a numit „dealer”.

Ulterior, a fost săltat iar de Poliție de la domiciliu și dus la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Alex Velea a rupt acum tăcerea a postat pe Instastory un mesaj tranșant pentru Viorica și Ioniță de la Clejani, după ce fiul lor i-a jignit în mai multe rânduri familia și chiar și soția, pe Antonia.

”Suntem alături de familia care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o strategie de marketing”, a fost mesajul transmis Clejanilor, de către Alex Velea și Blvck Matias, pe Instagram.

Astfel, în timp ce Ioniță de la Clejani susținea că fiul lui nu este internat, ci se află în locuința lui, Alex Velea l-a dat de gol, dezvăluind că Ioniță și Viorica și-au internat copilul la psihiatrie.

Fulgy a stârnit un adevărat scandal în lumea mondenă românească, după ce a fost prins de autorități la volan sub influența substanțelor interzise. Negând vehement că ar fi consumat stupefiante, fiul Clejanilor a dezvăluit că motivul pentru care oamenii legii l-au depistat pozitiv la droguri a fost din cauza inhalării drogurilor consumate de artiștii de la Golden Boy Society, casa de productie a lui Alex Velea.

Ulterior, scandalul a devenit din ce în ce mai mare, după ce Fulgy a spus în gura mare pe internet că și Alex Velea consumă stupefiante. Așa cum era de așteptat, artistul a avut o reacție dură în ceea ce îl privește pe fiul Clejanilor, menționând că nu va lua în seamă cuvintele pe care le-a spus despre el, dat fiind că nu are discernământ și că se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Ce au spus Viorica și Ioniță de la Clejani despre acuzațiile aduse de fiul lor lui Alex Velea și Antoniei

Invitați în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Viorica și Ioniță de la Clejani le-au cerut scuze lui Alex Velea și Antoniei pentru comportamentul fiului lor și pentru declarațiile controversate pe care acesta le-a făcut despre el, adăugând că atitudinea lui Fulgy este cauzată de dorința de a deveni cât mai cunoscut în lumea mondenă, indiferent de mijloacele folosite.

“Mi-a spus că mi-a crescut numărul de vizualizări, e super inteligent el. Și acum voi vorbiți de el. El se uită la TV și îi place ce vede. Este într-un loc ok. Și-a îndeplinit visul, se vorbește de el. Nu spun că este bine ce a făcut. Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui.

Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt. Cui pe cui se scoate. Și-a atins scopul. Este cel mai cunoscut dintre toți.”, a spus Ioniță de la Clejani la XNS.

Citește și:

Haddaway, îndrăgostit lulea de o româncă! Artistul american adoră România!

Cele mai recente imagini cu Robert De Niro i-au îngrijorat pe fani