Ionela Prodan a  murit luni seara, la spitalul Elias din Capitală, la 70 de ani, după o luptă cu o boală cruntă. Alături de ea a fost până în ultima clipă, fiica ei, Anamaria Prodan. Îndrăgita artistă care a fost răpusă de cancerul pancreatic,  a avut în viață mai multe cumpăne. La scurt timp, după ce a născut-o pe Anamaria a avut un accident cumplit de mașină. A stat trei luni în comă, dar artista spunea că Dumnezeu a vrut să o mai țină în viață.  „M-a păstrat pentru lume, pentru această lume, mi-a întârziat plecarea”, spunea celebra cântăreață atunci. De atunci, a continuat să cânte și a cucerit inimile românilor cu vocea ei unică și s-a dăruit publicului, după cum spunea chiar ea: „Până la 45 de ani am muncit enorm, am muncit pentru cântec, am trăit din cântec.”

Cunoscută cântăreaţă de muzică populară a recunoscut însă  în diverse rânduri că toată viața a trăit cu un mare regret. Acela că nu și-a cunoscut niciodată tatăl.  „Am venit pe lume după la luni după ce a plecat tata dintre noi. Nu l-am cunoscut pe tata şi eu n-am spus tata. Atât de dor îmi era să spun tată cuiva″, spunea Ionela în înterviuri mai vechi.

Citește și: Ionela Prodan a murit. Anunțul a fost făcut de Anamaria Prodan, în urmă cu câteva minute

Ionela Prodan va fi înmormântată joi la cimitirul Bellu

Ionela Prodan va fi înmormântată joi la cimitirul Bellu, unde își doarme somnul de veci și primul ei soț, Traian Tănase. Artista a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate, iar luni seara, în jurul orei 21.00, și-a dat ultima suflare, în urma unui stop cardiorespirator. Moartea ei a fost anunțată prin câteva cuvinte dureroase, chiar de fiica ei Anamaria Prodan, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Nu ai murit și nu o vei face niciodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele!!! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat, vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea!! Drum bun, iubirea vieții mele!  (…).Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de facebook.

Citește și: