Este vorba despre Ionela Lucan, prezentatoarea Observatorului Antena 1 de la ora 16.00, potrivit Spynews.ro. Chiar dacă îndrăgita prezentatoare nu a dezvăluit nimic oficial  până acum, prietenele ei au dat-o de gol pe Instagram, unde i-au urat sarcină ușoară.

Ionela Lucan, prezentatoarea Antena 1, este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu se ştie, momentan, în câteva luni este însărcinată jurnalista şi nici sexul copilului, însă cert este că bucuria este una imensă în viaţa sa. „Am văzut ca ai burtica de mămică, te apreciez mult şi îmi ești foarte dragă, „Superbă, sarcină uşoară, Ione”, au scris două dintre prietenele sale virtuale pe Instagram. De altfel, Ionela apare în cea mai recentă imagine postată pe Instagram, într-o rochie foarte mulată care îi pune în evidență burtica de gravidă.

Ionela Lucan este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1. Jurnalista a început să prezinte Observatorul orei 16.00 în urmă cu câteva luni, atunci când colega sa, Mihaela Călin, a intrat în concediu de maternitate. La începutul lunii iulie, Mihaela Călin a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.