Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Fostul mare tenismen ocupă locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari.

Chiar și cu o așa avere, s-a ocupat personal de alegerea unui loc de veci. E drept, însă, în cazul lui, opțiunile pentru alegerea ultimului loc în care va sta pe Pământ nu sunt așa de limitate ca în cazul oamenilor obișnuiți.

Cripta miliardarului costă cât un apartament în București

Conform playsport.ro, locul de veci l-a costat pe miliardar cât un apartament cu două camere într-o zonă bună a Capitalei.

Ion Țiriac a cumpărat 18 cripte pentru întreaga sa familie, astfel încât trecerea sa în nefiinţă să nu îi prindă pe cei apropiaţi nepregătiţi.

Nu mai puțin de 80.000 de euro a scos din buzunar omul de afaceri.

Criptele vor fi din marmură şi granit şi se află în cimitirul Bellu, mai scrie publicația.

Ce pensie primește Ion Țiriac de la stat

După ce s-a retras din tenis, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani. Acesta a ieșit la pensie cu gradul de colonel.

Chiar dacă miliardarul preferă să nu vorbească despre averea și câștigurile sale, iată că s-a aflat ce pensie încasează lunar de la stat. Conform Impact.ro, Ion Țiriac ar primi de la stat 12.000 de lei.

Interesant este însă faptul că fostul jucător de tenis nu și-ar fi ridicat pensia încă din anul 1999.

Vezi și Ion Țiriac a decis să-și împartă averea în 33 de „felii egale”. Cui i-o va lăsa

Citește și:

Alex Dobrescu, primele declarații după ce a fost surprins în club alături de Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminare în lacrimi de la America Express: „Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta, un pic mișelește”