Deși are doar trei copii legitimi, averea sa va fi împărțită în mod egal la 33 și fiecare dintre moștenitori va primi aceeași sumă de bani.

Fostul mare sportiv a recunoscut că i-au plăcut femeile și că numărul urmașilor săi este de ordinul zecilor, conform Adevărul.

Cu toate acestea, miliardarul a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Ion Țiriac are 33 de copii: „Toată lumea va primi aceeași sumă”

Chiar dacă nu are decât trei copii biologici, fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale”, spunând că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu…

Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă“, a declarat Ion Țiriac, conform outsidernews.it.

Ion Țiriac A fost însurat o singură dată

Unul dintre cei mai bogați români, Țiriac a fost însurat o singură dată. Ulterior a avut foarte multe relaţii mai mult sau mai puţin trecătoare, dar în marea lor majoritate discrete.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, a scris în urmă cu câțiva ani, pe pagina lui oficială de Facebook, Ion Ţiriac, postarea fiind făcută alături de o poză în care lângă magnatul român apare Nicole Scherzinger, una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz, fostă logodnică a lui Lewis Hamilton, campionul de Formula 1.

Pe aceasta, Țiriac a întâlnit-o acum câţiva ani la Monaco şi a avut o replică savuroasă la adresa vedetei: „Nu ştiu cine era această dominişoară, dar arăta foarte bine pe dinafară”.

E doar una dintre replicile lui memorabile la adresa femeilor.

Ce avere are Ion Țiriac

Anul trecut, Ion Țiriac a adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns să dețină o avere de 8,5 miliarde de lei și să urce pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României, după frații Pavăl, cu o avere estimată la 13 miliarde de lei.

Vezi și Fiica lui Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro de Crăciun! Ce a primit la numai 24 de ani

Citește și:

Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, anunț-bombă în prima zi din an: „Ea este soția mea, o fată credincioasă…”

Cine sunt Războinicii de la Survivor 2023. Când începe Survivor România la PRO TV