La trei după divorţul neașteptat de Ileana lazariuc, Ion Ion Țiriac e pregătit să-și refacă viața și deja se pregătește din nou de nuntă. El s-a logodit cu Sorana Cîrstea. Frumoasa jucătoare de tenis a primit deja un inel superb din partea lui Ion Ion Ţiriac.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

Ion Alexandru Ţiriac şi Sorana Cîrstea ar fi împreună de doi ani, iar în ciuda faptului că aceasta este cu 13 ani mai tânără, cei doi se înțeleg foarte bine și se iubesc foarte mult. Fiul miliardarului și celebra jucătoare de tenis au planuri mari de viitor și deja se pregătesc să facă pasul cel mare.

„Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a declarat un prieten de-al lui Ion Ion Țiriac.

Unii internauți sunt de părere că Sorana și fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac, Ileana Lazariuc, chiar ar semăna. Amândouă sunt șatene, naturale, înalte și cu o siluetă de invidiat.

Sorana Cirstea ar aavea o relatie cu Ion Ion TiriacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Ţiriac au divorțat în urmă cu trei ani, dar abia anul trecut s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu. Aceștia au format un cuplu timp de 17 ani și au împreună doi copii , Alexandru(11 ani) și Nicholas Noah(10 ani), care au rămas în grija mamei.

Anastasia Lazariuc a făcut dezvăluiri despre divorțul fiicei sale și a povestit că fiica ei este bine după divorț și tot ce contează e ca eași Ion Alexandru Țiriac să rămână în relații bune de dragul copiilor.

”Ileana, fiica mea, e bine, e mamă a doi copii. E cea mai frumoasă, pentru că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate”, a declarat Anastasia într-o emisiune TV.