Acum, Ioana Voicu a dezvăluit și ce obiecte a ales fiica ei de pe tavă, conform tradiției. Recunoaște că nu sunt cele pe care și le-ar fi dorit pentru fiica ei, dar acaesta a fost ”distrasă” în acele momente.

A trecut un an de când Ioana Voicu a devenit mama unei fetițe superbe, astfel că a sărbătorit momentul exact așa cum și-a dorit: printr-o petrecere în familie.

Așadar, toți au luat parte la momentul special în care Ioana i-a rupt turta, iar micuța a ales câteva obiecte de pe tavă, despre care se spune că prevestesc meseria pe care o va avea.

Ce a ales cea mică de pe tavă

Ioana Voicu radiază de fericire de când a devenit mamă, iar acest moment a împlinit-o mai mult decât ar fi crezut, recunoaște chiar ea.

Boala de care suferă fiica lui Mădălin Voicu și care a făcut-o să nască prematur

Ei bine, la împlinirea unui an de viață, fiica sa a avut parte de o petrecere, eveniment așteptat de întreaga familie. Fiica lui Mădălin Voicu nu a vrut să organizeze o petrecere fastuoasă și a invitat doar prieteni apropiați și familia.

Micuța ei a fost în centrul atenției și a trăit și ea clipe emoționante alături de părinții ei. Momentul în care i s-a rupt turta și a ales obiectele de pe tavă a fost însă puțin tensionat, deoarece Annora s-a speriat de reacțiile celor din jur.

Fiica Ioanei Voicu a ales rujul, cheile de la mașină și banii, chiar dacă mama ei și-ar fi dorit altceva.

”Ea a fost foarte sociabilă și simpatică, a râs tot timpul, mai puțin când a ales de pe tavă, pentru că s-a speriat. Toată lumea are câte o reacție când se alege de pe tavă și când se apropia cu mâna de vreun obiect, toată lumea începea să țipe și a cam speriat-o.

A fost o petrecere reușită, de pe tavă și-a ales rujul, banii și cheia de la mașină.”, a declarat Ioana Voicu, la Antena Stars.

asa-arata-ceac-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ce și-ar fi dorit fiica lui Mădălin Voicu să aleagă micuța ei de pe tavă

Obiectele pe care le aleg copiii de pe tavă în momentul în care li se taie turta sunt speciale, mai ales pentru cei care cred cu tărie în aceste tradiții. După ce fiica ei a pus mâna pe ruj, cheile de la mașină și banii, Ioana Voicu a spus că este mulțumită, însă ea și-ar fi dorit să aleagă altceva.

Chiar și așa, afirmă că-și va susține fiica în orice alegere va face, fără să se gândească la propriile dorințe.

”Dacă mă întrebi pe mine, eu voiam să aleagă coarda de la vioară sau mingea de tenis, dar a ales ce a vrut ea, nu contează ce am vrut eu.”, a mai spus Ioana, de profesie jurnalist.

Vezi și Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este gravidă în şase luni. Tatăl ei abia acum a aflat! Cum i-a dat vestea și ce nume neobișnuit va avea copilul