Deși s-a operat de două ori pentru a slăbi, Ioana Tufaru nu reușit să ajungă la kilogramele dorite. Mai mult, după ce a slăbit inițial, kilogramele s-au întors și se adună, fără ca fiica artistei să înțeleagă de ce. Ioana s-a îngrășat din nou foarte tare în ultima perioadă și se luptă cu kilogramele, dar fără prea mari rezultate.

Conform Click!, fiica Andei Călugăreanu intenționează să facă în curând și cea de-a treia operație la stomac, pentru a scăpa de surplusul de grăsime. Ioana a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la un medic specialist în chirurgia obezității, care să o ajute să-și rezolve problema.

Ioana Tufaru: „O dată mi-am tăiat stomacul, altă dată mi-am pus un inel gastric”

A trecut deja prin două experiențe deloc simple, dar rezultul scontat nu a apărut: „Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă.

Mi-am făcut două intervenții la stomac. O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWnews.

Ioana Tufaru, probleme cu kilogramele încă de la naștere

Problemele Ioanei Tufaru cu greutatea au început chiar din clipa în care a venit pe lume. Atunci a fost nevoită să ia un tratament pentru a putea trăi, care i-a dat organismul peste cap.

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul.

Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.

Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat Ioana Tufaru pentru aceeași sursă.

Ioana Tufaru, probleme cu înscrierea băiețelului la școală: „Pur și simplu, eu cred că a fost rea-voință”

vasile-muraru-si-ioana-tufaruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

O viață marcată de drame

În prezent, Ioana Tufaru se zbate în sărăcie, trăiește de pe o zi pe alta, alături de soțul său și fiul lor, Luca, de 7 ani. Aceasta a dezvăluit recent, pentru aceeași sursă, că toți trei sunt nevoiți să trăiască dintr-un venit lunar de doar 1.100 de lei.

Ioana Tufaru este fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, care a trecut în neființă în urmă cu 30 de ani, la vârsta de doar 45 de ani, fiind răpusă de cancer.

Moartea mamei sale avea să o marcheze pe Ioana pentru toată viața. Femeia a avut de înfruntat disprețul afișat de tatăl său, marele actor Dan Tufaru, care nu i-a spus vreodată că o iubește și care a tot încercat să se descotorosească de ea, trimițând-o pe la diverse internate și spitale.

Ioana Tufaru: „Știu că am fost lumina ochilor ei, știu că m-a dorit și m-a iubit enorm”

Ioana Tufaru avea doar 14 ani când a rămas fără celebra ei mamă, iar universul ei s-a zdruncinat puternic. Acum este la rândul ei mamă, iar fiul ei, Luca, are deja 7 ani. „Știe toată lumea că părinții mei nu au mai fost împreună de când eu aveam un an. Am rămas mamei și mă lua cu ea peste tot, în culise, în turnee. Era o relație între noi nu de mamă-fiică, era o relație de soră mai mare-soră mai mică sau de prietene.

Ea, când a aflat de la o colegă pârâcioasă că eu fumez, mi-a ținut 5 minute teoria chibirtului, apoi mi-a întins pachetul de țigări și a zis «hai să fumăm amândouă, ca să nu fumezi pe ascuns și să dai foc casei».

Deci cam genul ăsta de mamă a fost. Tot ce știu este că eu am venit pe lume foarte târziu, după câteva sarcini ratate. Știu că toată sarcina, înainte de culcare, îl ruga pe Dumnezeu să-i dea o fată și uite că Dumnezeu a ascultat-o. Ceea ce în cazul meu nu s-a întâmplat, pentru că și eu am vrut o fată, dar mi-a dat un băiat. Însă nu e nimic, pentru că e cuminte ca o fată.

Știu că am fost lumina ochilor ei, știu că m-a dorit și m-a iubit enorm. Și am simțit-o”, a povestit Ioana Tufaru în emisiunea „Destine ca-n filme”, realizată de Iuliana Marciuc, la TVR1.

Vezi și Anda Călugăreanu ar fi împlinit 76 de ani. Ioana Tufaru, amintiri emoționante despre celebra ei mamă: „Am fost lumina ochilor ei și știu că m-a dorit enorm” dar și Dan Tufaru a fost căsătorit cu 3 actrițe, dintre care „Vasilica Tastaman parcă i-a luat mințile”. Au murit la câteva luni unul după celălalt