Fiica regretatei cântărețe a mărturisit că este o mare gurmandă și deși nu ține un regim strict a reușit să slăbească 30 de kilograme, de la 30 octombrie, când și-a pus inelul gastric, până acum. Aceasta a spus că i se pare mult mai greu decât după prima operație, când și-a tăiat stomacul. Însă, în sarcină s-a îngrășat foarte mult și acum a decis că este momentul să facă o schimbare.

Teo a povestit că ea s-a îngrășat pentru că ea și Mircea erau foarte săraci și mâncau doar pâine și cartofi, iar acest lucru și-a pus amprenta pe corpul ei. Însă, Ioana a mărturisit că într-adevăr din cauza că a avut probleme financiare nu și-a permis să mănânce lucruri sănătoase, însă nu doar acesta a fost motivul.

„Eu m-am îngrășat de la nesimțire. Acesta e cuvântul. Degeaba mi se spunea în dreapta, și în stânga să nu mai mănânc că mă îmbolnăvesc. Eu mâncam toate prostiile și beam foarte multe sucuri acidulate. Mâncam shaorma și tot ce se putea, în cantități fără număr”, a declarat Ioana, precizând că nu mai mănâncă prăjeli.

Ioana Tufar, fiica Andei Călugăreanu, și-a pus inel gastric și a slăbit 30 de kilograme în șase luni! Iată cum arată acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Foto: capturi Teo Show

Citește și:Enrique Iglesias este cel mai cunoscut fiu al lui Julio Iglesias, dar iată ce surori superbe are. Sunt gemene și fotomodele de succes

Ioana Tufaru și soțul ei sunt în doliu

Aceasta a dezvăluit că ea și soțul ei sunt în doliu, pentru că în urmă cu o lună socrul ei a murit. Fiica Andei Călugareanu regretă că fiul ei, Luca, nu a apucat să petreacă mai mult timp cu bunicul lui.

„M-a cam bulversat moartea socrului meu. Relația dintre noi devenise mai strânsă. Avea o relație frumoasa și cu fiul meu. Dar toți trecem prin asta. În viața unui copil sunt foarte importanți bunicii. Era singurul bunic pe care îl avea Luca. Mi-ar fi plăcut să mai trăiască măcar încă un an, pentru că Luca să îl poată percepe. Am primit un telefon și ni s-a spus că a fost găsit mort în casă. Nu a răspuns la telefon. În prima zi nu ne-am panicat, pentru că se mai întâmpla să nu ne raspundă. Era în baie sau în bucătărie pentru că se deplasa mai greu. Dar de obicei suna înapoi. De data asta nu s-a mai întâmplat așa. Două zile la rând nu a răspuns la telefon. Ne-am dat seama că ceva s-a întâmplat. Nu am organizat noi funeraliile”, a spus Ioana Tufaru la Teo Show.

Ioana a mai dezvăluit că speră să mai scape de 10 kilograme până după Paști, pentru că ea și soțul ei au decis să facă cununia civilă. „Inițial, am planificat să facem nunta acum în martie, dar pentru că s-a întâmplat tragedia, am decis să amânăm, să treacă cel puțin 40 de zile”, a spus aceasta.

 

Citește și: