După doar șase  luni de la cununia civilă,  Ioana a decis însă să se separe de soțul ei,  după ce cei doi ar fi avut mai multe conflicte. Ioana nu a anunțat că divorțează oficială de fostul jucător de tenis, ci a precizat pentru Antena Stars că motivul mutării ar fi fost faptul că au decis să îşi reevalueze sentimentele pe care şi le poartă şi pentru a vedea dacă mai are rost să continue relaţia. Recent a revenit cu un nou mesaj plin de subînțeles.
“Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!”, a scris Ioana.

 

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în aprilie

Soția lui Ilie Năstase lasă astfel de înțeles că partenerul ei de viață ar fi rănit-o și că probabil despărțirea va deveni inevitabilă, dacă lucrurile nu încep să funcționeze între ei.

Mutarea Ioanei din casa unde locuia cu Ilie Năstase, vine la scurt timp după cei doi au anunlat și cununia religioasă.  Conform declaraţiilor pe care le-a oferit Ioana Simion, în urmă cu ceva timp, motivul anulării ceremoniei religioase din luna august, a fost acela că nu s-au gândit bine la detaliile organizatorice şi trebuiau să îşi planifice timpul mai bine de atât. De asemenea, ea a declarat că este o persoană foarte discretă și nu vrea să se afle în presă când va avea loc marele evneiment, precizând că soțul ei s-a cam grăbit cu dezvăluirile.

„A fost o vară foarte aglomerată, legată și de botezul nepoțelei mele. Cred că Ilie s-a cam grăbit un pic atunci când a spus că va avea loc în luna august. Eu am venit și am schimbat un pic planurile pentru că nu vreau să știe nimeni când va avea loc. Sunt un om intim, îmi place să mă bucur de intimitate și dacă probabil va avea loc voi știi doar eu și cu el și apropiații. Eu am încercat să fiu discretă, viața mea mă privește doar pe mine”, a declarat  la acel moment Ioana Simion pentru Antena Stars.

„Eu m-am grăbit puțin la început, că toată lumea mă întreba. Nu e asta o problemă.”, spunea și Ilie Năstase.

 

Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie anul acesta. Pentru Ilie Năstase, aceasta este a cincea căsătorie, iar pentru Ioana a doua.

Citește și: