Încă soția marelui sportiv s-a răzgândit însă și l-a iertat. Ioana Simion a oferit, recent, detalii despre cum se desfășoară lucrurile între ea și partenerul de viață.

Lumea mondenă românească a fost zguduită de vestea că Ioana Simion a apelat la ajutorul autorităților, după ce Ilie Năstase a agresat-o. Imediat după incidentul violent, bruneta a părăsit căminul conjugal și s-a mutat în apartamentul ei din Constanța.

Și chiar dacă Ilie Năstase a încercat în fel și chip să o facă să îl ierte pentru agresiune, Ioana Simion a decis că nu îi mai poate oferi nicio șansă… până acum. După ce bruneta a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul mare tenismen și chiar a depus cerere de divorț, iată că acum lucrurile s-au schimbat radical între cei doi.

Ioana Simion a mărturisit pentru Antena Stars că nu a uitat faptul că Ilie Năstase a fost agresiv cu ea, dar admite că l-a iertat pentru ce i-a făcut. Mai mult decât atât, bruneta a mai spus că va amâna termenul de divorț, mai ales că vor merge foarte curând, împreună, într-o vacanță la Paris.

Sigur mă voi răzgândi. L-am iertat și am trecut peste”

“Încă nu am amânat termenul, vor lua legătura cu avocata mea dacă mă voi răzgândi și sigur mă voi răzgândi. E mai bine pentru mine și Ilie.

Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a declarat Ioana Simion.

Dar cum de a ajuns la această concluzie? ”Sâmbătă am fost o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. E ceva din interiorul meu și țin cont de faptul că Ilie are mare nevoie de mine și vreau să fie ok, mai presus de toate vreau să fie el bine.

S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine.

Eu trebuie să recunosc că noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună, în astea 6 luni i-am fost alături. Vreau să trăiesc frumos sufletește. Nu-l pot lăsa pe Ilie singur”, a mai spus aceasta.

”Momentan este soțul meu, noi stăm mai tot timpul împreună. Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt învtata să trăiesc așa. El are toată libertatea, dar mi-ar fi plăcut să îmi fie alături în anumite momente”, a mai declarat Ioana Simion.

Vezi și Ioana Năstase face pași înapoi în divorțul de Ilie Năstase: ”Rămâne de văzut dacă mă prezint”. Ce s-a schimbat între cei doi

Citește și:

Fiica cea mică a Elenei Băsescu a împlinit 3 ani! Ce frumoasă e Anastasia

Eveniment special în viața lui Jojo: ”Sunt emoționată și nu îmi vine să cred!”