Se iubesc, dar nu se potrivesc.  După ce a fost dispusă să-I mai dea o șansă pentru a-și salva mariajul, în cele din urmă bIoana Simion a cedat și e hotărâtă să divorțeze de celebrul fost tenisman. Bruneta a decis să își vadă mai departe de viață și să se concentreze mai mult pe partea de carieră. Ea vrea să-și deschidă propria afacere, o clinică medicală.

Soția lui Ilie Năstase a mers miercuri la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț. Ea a explicat că a mers la tribunal pentru desfacerea căsătoriei, pentru că Ilie nu vrea să meargă la notar să semneze. Deși fostul mare tenismen aproape a infirmat orice zvon legat de acest subiect până acum și  anunța, în urmă cu aproximativ o lună, că imediat ce pandemia de COVID-19 va lua sfârșit, el și Ioana Simion vor organiza o nuntă ca-n povești, lucrurile nu stau deloc bine între ei. După mai multe discuții, bruneta a decis că e momentul să meargă pe drumuri separete.

„Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana, pentru Click!.

Citește și: