Nimeni nu le mai dădea nicio şansă de împăcare, după ce în presă au apărut detalii despre agresiunea la care fostul tenismen şi-a supus soţia. În urma episodului violent din luna ianuarie, bruneta a sunat la 112, iar aşa a reuşit să scape din mâinile fostului tenismen. S-a temut pentru viața ei, a spus ea apoi.

Dar încâlcită e mintea omului. „Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi, însă momentan nu renunț la divorț, pentru că nu sunt pregătită să îmi retrag cererea. Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete.

Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact.ro., vizibil schimbată acum față de începutul acestui an.

Ioana Năstase regretă că a sunat la Poliție

În prezent, cei doi au o relaţie foarte bună, după cum chiar ei mărturisesc. Între cei doi lucrurile s-au liniştit, tensiunile au dispărut și toată lumea se întreabă dacă Ioana și Ilie vor renunţa la divorţ.

Întrebată dacă ia în considerare o posibilitate împăcare, bruneta a mărturisit că deocamdată nu a luat o decizie definitivă.

„Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a mai spus Ioana Năstase.

Şi Ilie Năstase are ceva de spus pe acest subiect: „Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui, în niciun fel. Eu mă întâlnesc cu Ioana, este adevărat, dar atunci când ne vedem nu vorbim niciodată despre faptul ca ea să renunțe la divorț. Vă dați seama că, pentru mine, la vârsta de 75 de ani, contează doar să trăiesc clipa și cam atât”, a declarat acesta.

Vezi și ULTIMA ORĂ! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Ioana Năstase a depus azi actele de divorț la tribunal!

Citește și:

Irina Loghin, despre drama care i-a marcat copilăria. Cântăreața de muzică populară, la un pas să fie ucisă

Angela Rusu a născut la 47 de ani! Primele imagini cu micuța Maria Anais. Cu ce probleme s-a confruntat artista chiar înainte de a naște