Prin urmare, cum a fost pozibil acest deznodământ? Totul s-a rezolvat cu niște condiții

Deși Ioana înaintase actele de divorț, cei doi s-au cununat religios sâmbără, 6 iunie, la Techirghiol, la ceremonie participând doar prietenii apropiați ai celor doi.
„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase pentru Click.

Ioana Năstase a postat pe Facebook mai multe fotografii de la cununia religioasă, unde a îmbrăcat rohia albă.

Drumul de la divorț la nuntă parcurs de Ilie și Ioana Năstase

Ioana și Ilie Năstase și-au început relația încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, devenită între timp Pastramă. după ce s-a măritat cu Florin Pastramă.

La 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost umbrit ulterior de mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei. ”As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea atunci.

Înainte să decidă să își unească destinele cu Ioana Simion, fostul mare jucător de tenis din România a mai fost căsătorit cu Amalia Năstase, Alexandra King, Dominique Grazia și Brigitte Sfăt.

Vezi și Ioana Simion divorțează de Ilie Năstase. Bruneta și-a chemat soțul în fața judecătorului

Citește și: