25.000 de euro, atât a plătit pentru calul Cezar, unul cu pedigree. „De când eram copil am îndrăgit caii. Bunicul meu avea cal, dar îmi era teamă de el, mai ales că era foarte mare.

Pasiunea pentru cai am avut-o dintotdeauna, dar pot să spun că abia acum este mai pregnantă. Mi-am dorit mereu o casă pe malul mării şi un cal. Anul trecut mi-am luat un teren pe malul mării, la 10 metri de mare şi vreau să-mi fac o casă.

Luna trecută am luat şi căluţul. Are 3 ani, e încă copil, l-am adus din Olanda, şi a costat 25.000 de euro, pentru că e un cal cu pedigree.”, a povestit vedeta, conform Click!.

ioana-si-CEzarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Tatăl lui e campion mondial la frumuseţe, iar mama campioană europeană la trap”, mai spune bruneta despre Cezar.

L-am dus direct la Braşov, la un centru de echitaţie, iar patronul îmi trimite zilnic filmări, îl dresează continuu, iar eu merg o dată pe săptămână, stau 3 zile şi fac 2 ore de echitaţie zilnic.

Am mai căzut de pe el, dar m-am ridicat, e ca şi în viaţă. Eu un scump şi un răsfăţat. Când vin la el, îi aduc de la Bucureşti mere şi morcovi”, a povestit Ioana pentru sursa citată.

Vezi și Ioana Năstase face pași înapoi în divorțul de Ilie Năstase: ”Rămâne de văzut dacă mă prezint”. Ce s-a schimbat între cei doi

Citește și:

Fetița lui Dinu Maxer a împlinit 2 ani! ”Sufletul nostru mic, prințesă dorită de-o viață!” Cum arată micuța și ce tort cu totul special a avut

Ea e actrița care era să moară arsă în cimitir: ”Când m-am întors spre ei, ei s-au speriat și au fugit de mine. Eu strigam ajutor iar ei nu făceau nimic”