Nu a spus cu subiect și predicat ce capitol din viața ei s-a încheiat, dar, ținând cont de cele întâmplate recent, fanii se tem că nu poate fi vorba despre altceva decât despre divorțul de Ilie Năstase.

Chiar dacă lucrurile păreau că evoluează frumos între ea și fostul tenismen, că i-a iertat ieșirea violentă și că Ilie Năstase e în plin proces de tranformare a propriei persoane, iată ce a scris bruneta în miez de noapte.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Ce s-a întâmplat între cei doi doar ei știu. Dacă e vorba despre Ilie sau nu, doar protagoniștii știu. Dar e certă decizia Ioanei, din moment ce a fost anunțată cu majuscule și nu a mai suferit amânare nici măcar până dimineață. Probabil zilele următoare vor ieși la iveală amănunte care să facă lumină în acest caz.

Ioana Năstase a mai anunțat divorțul și în ianuarie după ploaia de palme încasată de la actualul soț, Ilie Năstase. Ioana depusese atunci actele de divorț la Hârșova, însă a fost convinsă de Ilie să renunțe la divorț.

Vezi și Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț: ”Nu a fost simplu deloc”

Citește și:

Dovada clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Patrizia Paglieri are un iubit secret și mai tânăr ca ea. Sunt de patru ani împreună și el locuiește în altă țară