În plus, viitorul pare roz pentru cei doi. La sfârșitul săptămânii urmează să meargă într-o vacanță împreună, la Paris.

Ioana Năstase a povestit totul în platoul Teo Show, făcând și primele dezvăluiri despre divorț.„Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng.

Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună.

Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut

Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare”, a declarat Ioana Năstase.

”De foarte multe ori plâng pentru că el mă face. Mă face să plâng și de bucurie, dar în ultima perioadă… În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla.

Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie”, a mai spus Ioana, dezlegând astfel și misterul florilor primite în ultima vreme, care au trimis pe mulți cu gândul la un admirator secret sau, poate, la vreun bărbat din trecutul ei, care ar vrea-o înapoi.

”Eu întotdeauna fac ce simt, intuiția nu mă păcălește. (…) Nu aștept nimic din partea lui, doar să fie așa cum a fost în aceste șase luni, un om calm, echilibrat.

Pentru mine cele mai importante au fost vorbele lui, mai puțin m-au interesat cadourile. (…) Discuții sunt în orice căsnicie, eu am încercat să le aplanez, ce s-a întâmplat în ianuarie a fost ceva ce m-a depășit, am simțit că nu pot să fac față. Toți dezamăgim mai mult sau mai puțin.

Cel mai mult iubesc umorul lui, în care este un om extraordinar, dar, ca fiecare, mai are și scăpări. Aș vrea să rămână așa cum este acum. Vineri vom pleca la Paris”, a declarat Ioana Simion.

Vezi și Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat? Ioana Năstase: ”Regret că am sunat la 112”. Ce spune fostul tenismen

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Robert De Niro i-au îngrijorat pe fani

Destinul a fost mai presus de ei. Prințul Harry și Meghan ar fi trebuit să știe că le este predestinat să aibă și o fetiță. Semnul pe care îl primiseră de sus