„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele: răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!

În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!”, scria Ioana Năstase, pe Facebook, în urmă cu cinci luni.

„Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie”

În luna octombrie 2021, aceasta a intentat divorț de Ilie Năstase după o altă scenă violentă. A primit termen pentru desfacerea căsătoriei, dar a tot amânat. Iată că vinerea trecută ea a decis să nu o mai tarăgăneze și să renunțe la decizie.

Vineri, 18 martie, ea și Nasty au avut înfățișare, la tribunal. Ioana s-a gândit foarte bine, a trecut peste toate problemele pricinuite de soț și a decis să rămână cu ele și cu el.

„Da, asa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine” , a povestit Ioana pentru Click!.
Din surse apropiate celor doi, se pare că Ilie ar avea probleme mari de sănătate, care necesită supraveghere medicală, dar mai ales supraveghere din partea unei persoane, iar aceasta nu poate fi decât Ioana.

De fiecare dată când i-a fost rău, când a avut Covid, doar ea a fost lângă el. „Ilie nu are pe nimeni deși e înconjurat de mulți prieteni. Dacă într-o zi pică de pe picioare, nu are cine să-l ducă la spital, darămite să mai cheme ambulanța. Ioana e mereu lângă el. Ioana are o inimă bună”, a declarat pentru sursa citată o persoana credibilă din preajma lui Năstase.

Vezi și Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fostul tenismen a fugit în Franța imediat după ce soția lui a fost agresată sexual. El a fost de față

Citește și:

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate și și-a dat pantalonii jos în stradă

Cum arată copiii Mihaelei Cernea de la „Class”. Cântăreața divorțează de soțul ei, după 18 ani împreună