Partenera de viață a lui Ilie Năstase a dezvăluit întregul scenariu de coșmar prin care a trecut. Click! A dezvăluit că după evenimentul tragic pe care l-a trăit, Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit, iar fosta glorie a tenisului românesc a fugit în Paris, Franța, cu un bilet doar dus, fără nicio explicație.

Înainte de asta, între cei doi a existat o scandal de pomină, care s-a lăsat cu multe cuvinte grele venite din partea fostului tenismen pentru soția sa.

Șirul evenimentelor de necrezut

Sâmbătă seara a fost una de coșmar pentru Ioana Năstase, care s-a trezit pipăită, cu sânii dezgoliți și într-o situație stânjenitoare de-a dreptul, chiar de față cu soțul ei, Ilie Năstase, care nu doar că nu a reacționat, ci a și încurajat agresoarea să o sărute, ba chiar să-i mângâie soției părțile intime.

După acest episod, cei doi s-au îndreptat spre mașină, iar ajunși în parcare, Ioana l-a luat la întrebări pe Ilie Năstase, reproșându-i că nu înțelege cum a fost posibil să nu reacționeze în fața unor astfel de gesturi, că a fost agresată sexual, iar nu a făcut nimic, ba chiar a motivat-o pe femeie să continue.

Ioana Năstase a declarat pentru Click! că în acel moment, nervos că i se aduc reproșuri, Ilie Năstase a început să o înjure în toate felurile, cei prezenți în zonă putând auzi discuția aprinsă dintre ei. Cei doi soți au plecat fiecare la casa lui și nu și-au mai vorbit până a doua zi, când Ilie Năstase a anunțat-o că pleacă la Paris, însă singur, fără ea.

Click! a aflat că cei doi soți s-au despărțit definitiv, iar Ioana Năstase este gata să renunțe la mariaj după întreaga întâmplare.

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foare urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a declarat Ioana Năstase pentru aceeași sursă.

Totul s-a întâmplat într-un restaurant din Capitală, de față cu soțul ei, Ilie, care părea extremd e amuzat

Aflată la o sesiune de cumpărături împreună cu Ilie Năstase, aceasta l-a însoțit pe fostul tenismen la cină, după ce acesta a spus că îi era foame, deși mâncaseră cu 3 ore înainte. În restaurantul în care se aflau, la masa lor a venit o necunoscută, o femeie de 1,90 metri, din spusele Ioanei, care a început să-i facă avansuri soției lui Ilie Năstase.

Mai mult, la un moment dat, femeia a început să o pipăie pe soția fostei glorii a tenisului românesc și să-i facă avansuri pe față, agresive.

Dramatic a fost momentul în care femeia i-a desfăcut fermoarul bluzei Ioanei Năstase, care a rămas cu nurii pe afară, ba chiar i-a pus mâna pe un sân.

În timpul evenimentelor cauzate de femeia misterioasă, Ilie Năstase a încurajat-o pe aceasta, ba chiar îi spunea că are voie să o sărute sau să o mângâie pe Ioana, soția lui, de față cu toată lumea din restaurant.

„Cel mai mare șoc. Tragedia vieții. Sâmbăta seara, am fost într-un centru comercial, unde Ilie a spus că mă însoțește. La un moment dat l-am căutat o oră prin parcare, în final l-am găsit și i am spus „Ilie, am crezut că ai plecat acasă”.

Cu 3 ore înainte fusesem la masă, însă în acel moment, când ne-am găsit la mașină, mi a spus că îi este foarte foame și vrea să mănânce. I-am zis să mergem acasă, dar am mers la restaurant, eram în trening. Și acolo, la masă, mi-am luat o saramură de peste, cappuccino și apă plata. Mie mi-a venit mâncarea în 10 min și lui nu, apoi l-am întrebat: Ilie nu îți iei nimic? A zis că nu îi mai este foame. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că brusc, la câteva minute, în timp ce mâncam, a venit o duduie de 1, 90 la masa noastră și a zis „Ilie, Ilie, hai să facem poze”, mi-am dat seama că se cunosc. Ea era însoțită de un om.

Ioana Năstase: „Mi-a spus că am un fund apetisant”

„A insistat să se așeze la masă. S-a așezat ea lângă mine, domnul lângă Ilie. La un moment dat m-a întrebat daca vreau să merg la toaletă și i-am zis că nu. A început să insiste, am zis hai să merg. La un moment dat se uita în spatele meu și mi-i a zis: mama, ce fund apetisant ai, ce te-aș ciupi. Mi s-a părut foarte ciudat și am început să mă depărtez.

La masă i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute „Ilie, Ilie, o sărut că-mi place”. Am rămas șocată, apoi m-am dat la o parte. Am zis să nu fac ceva aiurea, să nu plec, am răbdat de dragul lui Ilie.

Mi-a tras fermoarul de la bluza de trening și am rămas cu sânii pe afară. Când mi-a tras fermoarul, Ilia a rămas perplex, pentru că am rămas cu sănii dezgoliti și mi a pus mana pe un sân. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el a zis „ok, baby”. M-am speriat și am încercat să fug. Patronul a văzut, a recunoscut-o, a luat-o și a dat-o la o parte. Ea nu voia să plece de lângă mine, timp în care patronul încerca să o ia de acolo.

A plecat de lângă mine, am fost cu Ilie la mașină. Femeia asta pe mine m-a marcat și nu știu dacă vreodată vă plăti. Mi-a zis că este din Pitești, că a fost și ea model. Omul a venit și și-a cerut scuze, a spus că o cunoscuse cu o seară înainte, cel cu care era femeia.

A zis că e la al doilea divorț, că e din Pitești, că are o fetiță de 16 ani și că lucrează la un ziar sau o televiziune.”, a mai spus soția tenismenului.

A fost nevoie să suport timp de 3 ore totul”

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. (…) Nu am vrut să fac circ, în această vară au fost zvonuri că am făcut circ într-un restaurant din Mamaia, nu este adevărat, nu sunt acest gen de femeie.

Sâmbătă seara a fost nevoie să suport timp de 3 ore totul, nu dorm de 3 seri. Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență.”, a spus Ioana Năstase și pentru pentru Impact.ro.

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Ilie era la masă, el îi spunea: “Ok, dă-i.”.

Adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo. De dragul lui am rămas, consumase alcool și nu am vrut să se urce așa la volan. Eu așa ceva nu am trăit, sunt șocată.”, a mai spus traumatizată Ioana Năstase.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în urmă cu doi ani, nășiți de Ciprian Marica și soția acestuia. Relația brunetei cu fostul tenismen a fost presărată de scandaluri, agresiuni fizice și verbale. În vară, cei doi au anunțat că divorțează, însă, până la urmă, Ioana i-a mai dat o șansă soțului ei. Iată că cei doi au ajuns, din nou, la despărțire.

Vezi și Ioana Năstase, mesaj șocant în miez de noapte: ”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit. Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Citește și:

Adriana Lima este însărcinată a treia oară la 40 de ani. Ce frumos a făcut anunțul

Prințul Albert de Monaco a făcut noi declarații despre soția lui. Care e starea ei?