Conform Wowbiz, se pare că bruneta a depus deja actele de divorț în urmă cu cinci zile. Atunci, bruneta ar fi mers la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț. Dosarul a intrat pe rolul secției civile ”minori și familie”, dar primul termen nu a fost, încă, fixat, mai arată sursa.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceasta experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!❤️🙏”, scrisese Ioana pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Nu este prima oară când Ioana Năstase introduce acțiunea de divorț. Anul acesta, în luna martie, bruneta a făcut același lucru, dar fostul tenismen a îmbunat-o, astfel că a Ioana a renunțat la planurile ei. În luna iunie, aceasta a anunțat că s-a împăcat cu soțul ei.

Vezi și Ioana Năstase, mesaj șocant în miez de noapte: ”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit. Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Citește și:

Chef Patrizia Paglieri, despre operațiile estetice. Are sau n-are?

Cine este femeia care a încărcat arma folosită de Alec Baldwin. Ce acuzații i se aduc