Atunci, a sunat chiar la poliție, de frica fostului tenismen. Ulterior, a intentat proces, fără să stea pe gânduri. Nu era pentru prima dată când între cei doi se produceau scandaluri, iar Ilie Năstase devenea violent. Avea s-o spună chiar Ioana.

Astfel, pe 2 martie, Ioana a mers la Judecătoria din Hârșova și a depus actele necesare pentru a începe procesul de divorț. Pe 24 iunie, soții ar fi trebuit să meargă la prima înfățișare a procesului, dar, surpriză, Ioana a schimbat cursul evenimentelor! Soția lui Ilie Năstase și-a retras cererea săptămâna trecută! Astfel, cei doi își vor continua căsnicia.

Trei luni s-a chinuit Ilie Năstase să o convingă pe Ioana că este un alt om, mai bun, că s-a schimbat și că episoadele de violență vor fi doar o tristă amintire. A reușit să-și aducă soția la gânduri mai bune. Mai mult, bruneta spune că ține foarte mult la Ilie și că acesta are nevoie de cineva ca ea.

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

Vezi și Ioana Năstase face pași înapoi în divorțul de Ilie Năstase: ”Rămâne de văzut dacă mă prezint”. Ce s-a schimbat între cei doi

Citește și:

Gina și Smiley, declarații emoționante despre botezul micuței Josephine

Îl mai știi pe Șerban din Liceenii? De ani buni e în America. Ce-au spus băieții lui când au văzut filmul