În ultima vreme, Ioana Ginghină se afișează foarte naturală. Medicii au sfătuit-o să renunțe la machiaj, din cauza unei alergii. Dacă la început s-a simțit oarecum nesigură, nefiind obișnuită să iasă neamachiată, s-a obișnuit atât de mult cu acest nou look, încât nu mai simte lipsa produselor de make-up.

„De când dermatologul mi-a recomandat cât mai puțin machiaj, viața mea e mult mai ușoară. Dimineața am nevoie doar de 20 de minute cu tot cu duș.

La început mi se părea super ciudat așa, fără mascara măcar, dar uite că m-am obișnuit foarte tare, iar acum sunt foarte ok cu mine așa nemachiată. Unde mai pui ca toată lumea zice ca par mai tânără. Deci, exista viață și după alergie!”, a scris Ioana Ginghină, pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină, fără machiaj la 45 de ani, dar nu din proprie voință. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate: „M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare…”

Ritualul de frumusețe al Ioanei Ginghină

E mulțumită de felul în care arată, dar asta nu înseamnă că nu face nimic pentru asta. I-a dat Dumnezeu gene bune, dar le întreține.

Ioana Ginghină are un ritual bine pus la punct, prin care să-și „răsfețe” tenul și să-i asigure toate nevoile. În plus, vedeta abia ce s-a întors dintr-o destinație exotică, ceea ce face ca rutina să fie și mai amănunțită în această perioadă.

„Sunt fan creme. Acum, că sunt după plajă, am o rutină mai mult anti pete.

Chiar dacă mă dau cu factor de protecție, îmi place să stau la plajă și înot foarte mult și tot am făcut câteva pete.

În rutină am produse care au acizi, retinoli, care te scapă de aceste pete, dar dacă mai stați la plajă, nu le recomand.

Am o grămadă de combinații în rutinele mele. Am două demachieri, plus tonic – multă lume nu folosește și este foarte important-, după care un ser și o cremă, iar dimineața și crema cu factor de protecție.”, a declarat Ioana Ginghină pentru Spectacola.

Își injectează botox regulat

Și asta nu e tot. Obrazul ferm cu botox se ține! În plus, vedeta nu exclude ca pe viitor să-și injecteze și buzele.

„Îmi fac botox în zona frunții și a ochilor deja de vreo patru ani și fac multe injecții cu vitamine, mezoterapie injectabilă, mă duc și la tratamente cosmetice și chiar mă bate gândul să-mi pun și acid în buze, puțin.

Deocamdată doar mă gândesc și tot citesc. Am tot văzut la oameni din jurul meu și poți să faci să fie super natural, să nu se vadă absolut nimic.”, a continuat ea.

E o chestie intimă asta cu operațiile”

Ioana consideră, de asemenea, că persoanele publice nu sunt obligate să împărtășească publicului schimbările pe care își doresc să le adopte, acest lucru fiind unul extrem de personal.

„Nu înțeleg, dacă ești persoană publică, de ce trebuie să spui ce faci. Nu înțeleg de ce noi, persoanele publice, trebuie să împărtășim cu publicul niște lucruri care sunt cumva intime.

Dacă sunt persoană publică nu trebuie să declar tot ce fac. Știu asta și vis a vis de Loredana Groza, e o nebunie! Dacă femeia nu vrea să zică, lasă femeia în pace! E o chestie intimă asta cu operațiile.”, a conchis vedeta.

Vezi și Așa scapă de celulită Ioana Ginghină! Ține regimul în fiecare an, în această perioadă

Citește și:

Dan Negru, la un pas de tragedie în vacanța din India. L-a salvat soția: „Am luat 100 de pastile! Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare”

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a primit rezultatul testului ADN din America. Este Melissa fiica lui sau nu? Primele declarații ale tuturor celor implicați