Ioana Ginghină a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv că acum se simte foarte bine, a învățat foarte multe din despărțirea de Alexandru și cei doi se înțeleg, în prezent, foarte bine.

“Sunt bine, s-a dovedit a fi o experiență bună. Relația dintre mine și Alexandru este foarte bună și ne creștem foarte frumos copilul. Chiar ne trimitem mesaje. Urările au fost pe bune și sincere. Să lăsăm ce a fost în 2019 și să ne creștem frumos copilul”,  i-a mărturisit Ioana lui Măruță.

Actrița a vorbit deschis despre viața ei personală și a negat zvonurile apărute în presă că  ar fi gravidă, însă recunoaște că își mai dorește un copil. În plus, actrița a vorbit și despre bărbatul alături de care și-a petrecut Revelionul. Acesta este din Orade ași  i-a fost aproape în ultimele luni, însă ea susține că nu e nimic între ei, ci sunt doar prieteni deocamdată, urmând să vadă pe parcurs cum va evolua relația.

“Am citit și eu, chiar m-am distrat, că mi-a trimis un prieten cu care am făcut Revelionul. Era genul: «Eu nu ți-am făcut nimic, ce se întâmplă?». Nu există nimeni. Am fost la Oradea, la un prieten. Pe bune, nu e nimic. Nu e însurat. Am fost și  bolnavă și a avut grijă de mine. Un băiat extraordinar. (…) La 12 noaptea ne-am dus în piață să vedem artificii și ne-am dat în roată. Nu e nimic. Ne știm de mult timp. I-am cunoscut fratele și cumnata, pare că e o familie bună. El e din Oradea și atât. (…) Omul chiar n-a vrut nimic de la mine, a avut grijă de mine. Noi femeile suntem mai sensibile la flori și când are cineva grijă de tine. E bine să știi că există oameni așa de buni pe lumea asta, care se uită la atâtea filme pe Netflix cu tine. Hai să vedem ce iese și mai vorbim”, a spus Ioana Ginghină.

Superba actirță  a mărturisit că eșecul mariajului ei nu a speriat-o, ci vrea să se căsătorească din nou are momente când se gândește și la  o nouă sarcină, însă trebuie să apară persoana potrivită.

„Am momente când zic nu, am momente când zic da. Contează foarte mult și persoana, dacă o să vină o persoană potrivită care să mă inspire în a face încă un copil. Mă mai văd măritată, dar nu mă grăbesc, nu acum”, a spus Ioana.

Citește și: