De când este femeie singură Ioana Ginghină a început să-și acorde atenție și să aibă mai multe grijă de ea. Astfel, vedeta a slăbit 10 kilograme, ține dietă și merge constant la sală. Timpul liber și-l petrece alături de fiica ei, dar se bucură și de clipele ei de singurătate. Însă, cea mai recentă postare făcut de Ioana pe rețelele de socializare, lasă de înțeles că actrița și-a găsit din nou fericirea.

Actrița a dezvăluit că a primit un trandafir roșu și menționat că este o fată fericită, dar și că iubește surprizile. Imaginea i-a pus pe gânduri imediat pe fanii artistei, care bănuiesc că Ioana are din nou un iubit.

Ioana Ginghină ae un nou iubit? Detaliul care o dă de golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ioana Ginghină a mărturisit şi cum a reușit să topească 10 kilograme, în timp record și se simte foarte bine. După ce a renunţat la carne, pe parcursul timpului a reuşit să se abţină şi de la tot ce înseamnă zahăr şi paste făinoase.

„Pur şi simplu am început să mănânc mai sănătos şi să fac şi mişcare. Şi să am şi un echilibru interior, sunt mult mai stăpână pe tot ce înseamnă Ioana. Merg la sală de trei ori pe săptămână, la sală. Dacă nu ajung la sală, fac şi la mine în mansardă, sport. Am renunţat la zahăr şi la paste făinoase. Dar paste mai mănânc dacă sunt integrale, dar am grijă să nu mănânc pâine. Atunci când mâncam carne, mi-era somn. Senzatia asta dispare odată ce renunţi la carne. Nu o să mai ai senzaţia asta de stare de somn, energia creşte că îţi iei vitaminele.” a spus Ioana Ginghină.

„Nu e mult, 10 kilograme. Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar. Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a mărturisit actrița.

Citește și: