În cadrul unui interviu, în exclusvitate pentru Antena Stars, frumoasa actriţă a vorbit despre perioada în care a realizat că mariajul ei s-a terminat, dar și despre faptul că este deschisă pentru o nouă relație.

Ioana Ginghină a mărturisit că în momentul în care s-a simțit deprimată a  apelat la ajutorul unui psiholog pentru a nu lăsa să se instaureze gândurile negative. Mai ales că actriţa a mai trecut printr-un episod de depresie, similar, când a adus-o pe lume pe Ruxi.

“În momentul în care am văzut că s-ar putea să existe urme de deprimare, m-am dus imediat la psiholog, deci cumva nu am lăsat să vină depresia în viaţa mea. (…) Eu am mai avut o problemă când era Ruxi mică, mă simţeam vinovată că nu stăteam, cât credeam că trebuie eu să stau. Nu mai dormeam dacă era bebeluş. Eu nu o culcam imediat, că dacă bona stătea mai mult, simţeam că trebuie să recuperez. Şi în perioada aia şi filmam şi cumva începeam să fiu din ce în ce mai obosită, pentru că eram în concurenţă cu bona. (…) Chiar de ziua mea, de anul trecut asta mi-am făcut cadou: prima şedinţă la psiholog.” a spus Ioana Ginghină

Vedeta a vorbit fără menajamente şi despre o posibilă relaţie a fostului soţ. Ioana Ginghină a mărturisit că micuţa ei o va accepta puţin mai greu, pe viitoarea parteneră a tatălui, dat fiind că fetiţele întotdeauna sunt mult mai atașate de tătici și vor să fie ele mereu pe primul loc în inimile lor.

„Mai greu e la Alexandru. Ea întotdeauna va fi în concurenţa cu iubita lui Alexandru, pentru că va vrea să fie femeia cea mai frumoasă pentru tatăl ei. Şi eu dacă voi face lucrurile ca la carte, dacă va fi o introducere uşoară, nu vor fi probleme.” a mai spus actriţa, într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină a dezvăluit ce calităţi trebuie să întrunească viitorul partener. Chiar dacă nu are, încă, pe nimeni în viaţa ei, vedeta a mărturisit că bărbatul lânga care va râde şi în compania căruia se va simţi bine în pielea ei, acela este alesul.

Citește și: