Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au întâlnit la notar pentru a semna actele de divorț. Cu această ocazia, Ruxandra și-a revăzut tatăl după trei luni. Conform procedurilor legale, fiica acestora trebuia să fie prezentă la semnarea actelor și să decidă cu care dintre părinți vrea să locuiască, având în vedere că aceștia au stabilit custodia comună.

Ruxi a ales să locuiască cu mama sa. Cele două vor rămâne în vilă, după ce Papadopol a renunțat la partea sa în favoarea fiicei sale: “Ruxi și-a întrerupt vacanța pentru a fi prezentă la divorțul părinților săi. A venit ieri bunica (n.r. – mama Ioanei) de la Sibiu cu ea. Așa e legea. A fost o formalitate, pentru că Ioana și Alexandru au optat să aibă custodie comună. A trebuit să fie Ruxandra întrebată cu cine vrea să locuiască și a răspuns, evident, că vrea să stea cu mama ei. Era oricum la alegerea ei. Ruxandra și Alexandru s-au revăzut, cu ocazia divorțului, după trei luni”,  a dezvăluit un apropiat al celor doi actori pentru Libertatea.

Alexandru Papadopol nu și-a văzut fiica de 3 luni

Cei doi actori, care au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie, au împreună o fetiță, pe Ruxandra, care în prezent locuiește cu mama ei. Ioana nu a depins financiar de Alexandru în timpul mariajului, așa că despărțirea lor nu a însemnat o gaură în bugetul personal. Însă tot a simțit nevoia să reducă din cheltuieli. „Eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, am propria afacere și aici mă refer la școala de actorie MiniArtShow, dar și un blog. Financiar sunt ok”, ne-a spus actrița, explicându-ne și că de creșterea și de educația Ruxadrei se vor ocupa amândoi, și ea, și Alexandru, așa că se vor împărți cheltuielile

Profund afectată de această experiență, actrița a spus că nu își dorește să vorbească despre divorțul de Alexandru Papadopol… fiind epuizată psihic. Se pare că frumoasa brunetă a crezut până în ultima clipă că lucrurile se vor rezolva între ei și fiica ei nu va fi nevoită să treacă printr-o astfel de experiență.

“Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic. Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot. (…). Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat. (…) Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?”, a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Citește și: