Va fi nuntă mare și nu prea în curtea vilei Ioanei Ginghină, sâmbătă 23 septembrie. Actrița se va cununa civil, chiar la ea acasă, cu logodnicul ei, Cristian Pitulice. Nu vor fi însă mulți invitați, ci doar circa 40, a declarat actrița pentru click!.

Actrița a fost, zilele acestea, la ultima probă pentru rochia de mireasă și a povestit pentru sursa indicată cum va arăta evenimentul care se va desfășura în curtea casei, unde a rămas stăpână după divorț.

Tort cu shoturi și DJ. Se va găti totul pe loc!

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină, care menționa în trecut că nu crede că-l va invita pe fostul soț, din respect pentru cel care-i va lua locul.

Viitorul soț al Ioanei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică” Îl invită sau nu actrița pe ”fostul” la nuntă?

Tot despre costumație vorbea actrița în luna martie a acestui an, când declara că rochia va fi una reciclabilă, pe care o va păstra și purta și cu alte ocazii, motiv pentru care nici nu va investi prea mult în ea.

Ioana Ginghină, detalii despre nunta care va avea loc în curte. Spunea că nu vrea rochie de mireasă, dar a cedat. Va fi una refolosibilă!

Ști atunci că va avea părul împletit, iar în picioare nimic nu ar fi mai potrivit decât niște ciocate albe sau niște teniși, fiindcă e vorba, totuși, despre o nuntă la curte. În plus, își dorește să se simtă confortabil în ziua cea mare.

Ultimele detalii despre nunta Ioanei Ginghină. Incredibil câți invitați va avea în ziua cea mare! ”Atât am: încălțările!”

„Este singura nuntă la care mă interesează ce se întâmplă efectiv și nu neapărat cum mă îmbrac, ce fac, în ce sens. Am niște ciocate albe, pe care cred că le voi purta, pentru că în curte la mine numai cu niște ciocate sau teniși ceva… alea vor fi probabil. Deci atât am: încălțările!

O să fie o rochie mai boho style. Acum, că am părul lung, probabil, o împletitură romantică și cam atât”.

Ioana Ginghină, nemulţumită de inelul de logodnă: „Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă!” Detalii despre nunta din toamnă

Cum e nunta la peste 40 de ani

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papdopol și au decis să formeze un cuplu. Bărbatul activează în turism, unde are deja 13 ani de experiență.

Ioana a trecut cu pași repezi și fără resentimete peste divorțul de Papadopol și a rămas să locuiască în vila din afara Bucureștiului, pe care cei doi o construiseră în timpul mariajului lor. Acum logodnicul ei, Cristi Pitulice, stă în aceeași casă cu ea și cu Ruxi, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol.

Ioana a mărturisit că nunta după 40 de ani este cu totul altfel decât cea de la 20 de ani.

„Eu, imediat după divorț, gândeam că mă leg la cap când nu mă doare. De câte ori vedeam un cuplu care se căsătorea ziceam: uite alții care se nenorocesc.

Nunțile la tinerețe vin cu treaba, trebuie să faci casă, copii. Eee, nunta la 40 plus nu e așa, pentru că deja copilul este mare, nu mai gătești, casă am. Acum am, pur și simplu, un partener cu care vreau să mă bucur de viață. Ne dorim să călătorim, să ne iubim, să facem dragoste!”, mărturisea actrița pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină, nemulţumită de inelul de logodnă: „Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă!” Detalii despre nunta din toamnă

Ioana Ginghină nu vrea să ia numele soțului

Ioana a luat câteva decizii înainte de a face din nou pasul cel mare, printre care faptul că își va păstra numele cu care e cunoscută de toată lumea: Ginghină.

„Nu îmi mai schimb numele, în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r.: fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva”, a explicat la un moment dat Ioana Ginghină.

a-mai-fost-casatorita-de-doua-oriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

”Nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați”

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 13 ani cu actorul Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în urmă cu 4 ani, după ce actorul a părăsit căminul conjugal și s-a cuplat cu Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, de care însă s-a despărțit ulterior.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam.

Credeam că am tot, familia perfectă. Dar, iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și, prin prisma despărțirii, și casa în care construisem atâtea amintiri.

Însă, în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.

Am descoperit că nu ești niciodată prea matură, ca să nu zic bătrână, pentru a începe de la zero și că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați”, scria la un moment dat Ioana Ginghină pe blog.

Înainte de mariajul cu Papadopol, Ioana Ginghină (45 de ani) a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. Cei doi nu au avut copii.

Vezi și Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 15 ani și este bucățică ruptă din tatăl ei, Alexandru Papadopol. Ruxi, ședință foto ca o divă

Citește și:

Eliza și Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de mariaj, dar ea i-a refuzat prima cerere în căsătorie. Până la urmă cum a convins-o: ”M-a enervat”

Elena Udrea, mesaj din închisoare de ziua fiicei. A publicat o poză superbă cu Eva Maria, la 5 ani. „Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult”