Ioana mărturisește că pentru a face face situației, cere ajutorul unui psiholog.  „Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta. Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este cringe. Când a mai devenit și „cringe” ăsta un cuvânt”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Actrița a menționat în mesajul său că există și momente emoționante în care micuța își arată afectivitatea, dar doar atunci „când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe”, spune ea.

„Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere? De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă. Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe”,a mai dezvăluit actrița.

Ioana Ginghină și fiica ei își vor petrece Crăciunul la SIbiu

„Da ia să-i zic că nu mai are voie cu iPad-ul, să vezi cum subit mă iubește, mă ia în brațe, mă pupă și chiar mă numește “cea mai bună mamã”.(…) Îmi e puțin greu să accept că nu mai stăm atât de mult împreună. Sunt momente in care ne mai uităm la un film sau un serial, însă in general nu mai suntem asa de nedespartite ca pană acum. Am înțeles că în timp ea va aprecia faptul că eram acolo în zona, undeva după ușa ei închisă de la camerã, așteptând să-mi zică ce are nevoie. De aceea sunt mamă, pentru a fi acolo când e nevoie de mine și de a o iubi atât de mult încât să-i dau spațiul și intimitatea pe care și-o dorește”, a mai mărturisit vedeta.

 

Ioana Ginghină și fiica ei vor petrece Crăciunul la Sibiu,  unde locuiesc părinții actriței. „Am cumpărat noi decoraţii de sărbători pentru decembrie şi voi împodobi casa împreună cu Ruxi. De Crăciun, vom pleca împreună la Sibiu, unde vom respecta tradiţiile zonei. Revelionul încă nu l-am planificat, pentru că depinde de Ruxi. Dacă va dori să îl petreacă cu tatăl său, eu voi petrece cu prietenii. Dacă va rămâne cu mine, atunci vom stabili împreună ce vom face”, a povestit Ioana Ginghină pentru Click!.
Citește și: