Despre artificiile la care apelează și cum face ca să arate atât de bine a povestit într-un interviu pentru Ciao.

”Eu acum sunt la o greutate care îmi place și îmi place de mine și sunt perfect din punctul meu de vedere.

Singurul lucru este că eu nu mănânc oricum carne, acum țin și post. Țin toate posturile, țin toate miercurile și vinerile post plus toate posturile mari, Crăciun, Paște, Sfânta Marie”, a declarat vedeta, mama unei fete adolescente.

Cum face față tentațiilor? Simplu? ”Tentații culinare nu există, eu am crescut într-un mediu, tatăl meu profesor de educație fizică și sport, sportiv. Eu am crescut într-o rigoare a lucrurilor, că dacă îți dorești ceva apoi nu există tentații.

În momentul în care te-ai dus te-ai dat la o parte cu o tentație, să nu mai vii la mine să zici că îți dorești. Nu!

Nu îți dorești, la revedere! Și așa am fost crescută, lucru care m-a învățat, pe termen scurt în copilărie părea mai dură situația, dar acum uite că nu mă mai tentează absolut nimic. Atunci când îți dorești ceva uite că nu mă mai poate opri nimic.

Asta cu detoxul mai fac, dar la vară,  când apar fructele, pepenii, cireșele”, a mai spus vedeta care umrmează să se casatorească chiar anul acesta.

Câte kilograme are

Actrița nu s-a sfiit să spună și cât cântărește. În plus, nu are dorința de a slăbi mai mult. Așa cum li se întâmplă altor vedete.

”Da, acum sunt la 55-56 de kilograme și înălțime 1,65. Eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arăți, pentru că să știi că acum 10 ani aveam mai puține kilograme.

Dar dacă aș mai slăbi acum nu știu dacă ar mai arăta bine. Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel.

Am început să fac niște injecții cu enzime”

”Dacă aș mai slăbi, s-ar vedea foarte tare la față, s-ar vedea la sâni, s-ar vedea la piele. Adică trebuie să ținem cont de mai multe chestii.

Dar nu pot să  zic că nu e loc de mai bine. Chiar acum de curând am început să fac niște injecții cu niște enzime care topesc grăsimile, pentru că e burtica aia mică pe care nu prea zic că îmi doresc să o dau jos, dar dacă există aceste injecții, de ce nu, le încercăm”, a mai spus vedeta.

„Întotdeauna am avut sâni frumoși, îi am în continuare, naturali, dacă va fi vreodată o problemă, probabil că acolo aș interveni”

Ginghină recurge și la alte trucuri, dar nimic invaziv, cel puțin deocamdată. Întrebată ce intervenții estetice și-ar face, iată ce a răspuns: ”Dacă e nevoie. Eu sincer  îți spun că întotdeauna am avut sâni frumoși, îi am în continuare, naturali,  dacă va fi vreodată o problemă probabil că acolo aș interveni,  dar eu întotdeauna am avut sâni frumoși și cred că cumva nu aș fi eu dacă  nu mi-ar plăcea zona asta.

Dar genetic, cred, dar și faptul că am grijă la alimentație, nu am celulită, încât să stau, vai de mine, numai prin saloane să fac tratamente.

Cu greutatea sunt ok. De exemplu, la frunte fac botox, dar nu așa cât să mă paralizez toată.

Deci eu sunt ok, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne și împăcăm cu situația asta, că îmbătrânim”, a mai spus ea.

Vezi și Ioana Ginghină, declarații scandaloase: ”Probabil că secretul succesului unei vieți frumoase este, nu știu, după 10,15, 20 de ani, să schimbi partenerul”

Citește și:

Prințesa Charlene a vorbit pentru prima dată despre divorț. Ce i-a cerut soțului ei după întoarcerea la Monaco?

Vedeta Pro pleacă din România tocmai într-o țară nordică. Motivul deciziei