Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, spune că asta era una dintre cele mai mari dorințe ale ei, mai ales că relația cu iubitul a evoluat foarte frumos.

Ioana Ginghină a devenit cea mai bună prietenă a fetiței pe care o are din relația cu Alexandru Papadopol, acum în vârstă de 14 ani. Chiar dacă a asistat la divorțul părinților săi, Ruxandra a fost învățată să-și iubească și să-și respecte ambii părinți la fel de mult.

Ba mai mult, fetița l-a acceptat foarte ușor și pe noul iubit al mamei ei și au devenit rapid foarte buni prieteni. Alături de Cristian, bărbatul care a reușit să o facă să vadă viața diferit după divorț, Ioana Ginghină a dezvăluit că-și mai dorește un copil.

Ca să fie sigură că există toate premisele să se întâmple asta, actrița a efectuat un control medical. Iar medicii i-au dat numai vești bune.

„Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil.

Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc.

Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie”, a declarat Ioana Ginghină, conform CANCAN.RO.

Ioana Ginghină are planuri mari cu iubitul ei

Ioana Ginghină a divorțat în 2019, de Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au divorțat la notar, unde au și stabilit ca fiica lor, Ruxandra, să rămână în grija mamei.

După ce s-a “vindecat” de trauma cauzată de divorț, Ioana Ginghină a început o relație cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Acesta are o experiență de peste 13 ani în industria turismului.

Apropiații celor doi susțin că Ioana și Cristi au o relație serioasă, bazată pe respect, iubire și încredere.

“Ioana își pune baza în Cristi. Ei locuiesc împreună. În zilele în care are filmări, proiecte, scoală, teatru, Cristi e baza. O ajută atât cu treburile casnice, cât și cu gradina, sau cu pregătirea Ruxandrei, școală, masă.

Ruxandra și Cristi se înțeleg foarte bine, el chiar se ocupă de ea. Ioana are o relație frumoasă și cu familia lui, de asemenea, și el cu cea a ei. Nu o dată Ioana l-a dus acasă, la părinții ei, și la sora ei, în Sibiu”, susțin surse din anturajul celor doi.

Vezi și Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce spune actrița

Citește și:

Lucian Viziru dezvăluie care este afecțiunea de care suferă. Fanii sunt convinși că e de la vaccin

Reacția neașteptată a Cristinei Ciobănașu, după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că formează un cuplu