În urmă cu câteva luni, frumoasa actriță a dezvăluit că iubește din nou, iar acum s-a fotografiat alături de bărbatul care o face din nou să zâmbească. Vedeta a mers alături de el și fiica ei la un eveniment și pare mai fericită ca oricând, la brațul lui Cristi Pitulice. Relația dintre ei pare din ce în ce mai serioasă și se pare că au planuri mari de viitor.

În imaginea făcută publică pe story, Ioana Ginghină apare îmbrăcată în pantaloni scurți și într-un pulover pe gât, pe care l-a asortat cu o jachetă din piele. Alături i-a fost iubitul ei, care a adoptat un look sport, format din blugi, un pulover negru și geacă din piele. Mai mult, în una din imagini apare și fiica Ioanei și a lui Papadopol, Ruxandra, care se pare că se înțelege foarte bine cu noul partener al mamei ei.

Cei trei au ieșit la cinema să vadă noul film „Cruela”.

„Emotii mari pentru noi toti. Prima iesire publica impreuna. Sa speram ca a trecut pandemia si e abia inceputul. Si ramasese ca va spun cum e filmul…
Da, merita vazut!”, a scris actrița la descrierea imaginilor.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat: „Zâmbetul tău frumos spune totul”, „Ne place mult!!!Fericire și iubireee”, Mult peste ce ai avut Sunteți super împreună”, „Frumoși!…vă sta foarte bine împreună!”.

Ioana-si-noul-iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism și ei deja locuiesc împreună de mai bine de un an de zile, după cum recunoștea actrița.

Ioana și Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au divorțat la notar, unde el i-a lăsat totul fiicei lor, Ruxandra, care a rămas în grija mamei sale. Actorul a fost cel care a decis să se despartă de Ioana, din cauza că în ultimii an se simțea nefericit. El și-a refăcut viața alături de Adriana, soția actorului Adrian Titieni, care îi era bun prieten.

Ginghină a recunoscut că a suferit cumplit din cauza faptului că mariajul ei a eșuat și că Papadopol nu a vrut să mai dea nicio șansă căsniciei lor, însă acum a început o relație cu Cristi Pitulice, alături de care și-a petrecut pandemia de coronavirus și cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și:

Cui îi lasă Cristian Țânțăreanu averea de aproape 30 de milioane de euro. Testamentul e deja făcut: ”Eu am o frică de foamete”

Familia regală acuzată din nou de rasism. Un document din 1968 scoate la iveală o lege controversată de la palatul Buckingham