După două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină speră că a treia va fi cu noroc. Pe 23 septembrie, actrița se căsătorește cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol.

Prezentă în platoul emisiunii „La Măruță”, zilele trecute, actrița a mărturisit că nu a primit inelul de logodnă mult dorit.

Dacă vreți să vă zic ceva intim, eu încă nu am primit acel inel. Eu am primit inele de la Cristi, dar… Nu că nu l-am primit, el m-a cerut cu inel, dar nu…”, a spus vedeta.

Întrebată de ce nu i-au plăcut inelele pe care le-a primit până acum și cum ar trebui să fie cel la care visează, Ginghină a replicat: ”Un pic mai mare, un pic mai… Adică să fie un inel mai așa”.

Referindu-se la bijuteriile primite până acum, care nu o satisfac pe deplin, actrița a mai spus: ”Păi niște inele, dar piatra nu corespunde ca dimensiune”.

Ca să nu mai meargă la greș, ca să zic așa, i-am dat un link frumos. Lumea zice că nu contează asta. Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă!”, a închis subiectul Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină nu vrea să ia numele soțului

Ioana a luat câteva decizii înainte de a face din nou pasul cel mare, printre care faptul că își va păstra numele cu care e cunoscută de toată lumea: Ginghină.

De asemenea, pentru nuntă, actrița nu a contractat vreun artist mare, așa cum se poartă. Ea vrea ca evenimentul să fie unul cât se poate de restrâns. Se gândește maximum la un DJ care să întrețină atmosfera la marea petrecere din toamnă.

„Nu îmi mai schimb numele, în primul rând din cauza actelor. Și așa e dificil când ies din țară cu Ruxandra (n.r.: fiica ei). Ar și mai dificil dacă iar îmi schimb numele. Deci strict din motivele acestea, nu de altceva”, a explicat Ioana Ginghină.

Referindu-se la evenimentul din toamnă, unde nu vrea decât să se simtă bine, iar atmosfera să fie una lejeră, fără fițe, actrița a mai spus: „Nunta mea o să fie o petrecere simplă, la noi în curte. Nu va cânta nimeni. Vrem să bem, să socializăm și, dacă ne vine chef de dans, o să avem un DJ acolo să ne ajute”, spunea Ioana Ginghină la un moment dat pentru FANATIK.

Cât despre costumație, vedeta s-a referit și la acest aspect nu demult. Știe clar ce va încălța, restul e deocamdată o enigmă.

Vezi și Ioana Ginghină, detalii despre nunta care va avea loc în curte. Spunea că nu vrea rochie de mireasă, dar a cedat. Va fi una refolosibilă!

Citește și:

Fiica Salmei Hayek, un amestec exploziv de frumusețe și bogăție, la doar 15 ani. Are un tată miliardar, o mamă celebră și un imperiu la picioare

Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Nicoleta Luciu. Ce spune despre pictorialul din Playboy: „A fost varză!”