„Cu cine mai încep cura cu pepene?
Care vrea, care se “bagă” este invitat sa dea join grupului nostru de pe facebook #CuraCuPepene.
Acolo va voi scrie toate secretele și modificările pe care le-am gândit, pentru ca aceasta cura sa fie mai ușoară și la fel de eficientă.
Tot acolo răspund cu drag la toate întrebările.
De când începem? De pe 31 Iulie, in același timp cu Postul Adormirii Maicii Domnului, poate așa reușim sa ne detoxifiere și la minte și la trup”, a scris Ioana pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram

Cu cine mai încep cura cu pepene? Care vrea, care se “bagă” este invitat sa dea join grupului nostru de pe facebook #CuraCuPepene. Acolo va voi scrie toate secretele și modificările pe care le-am gândit, pentru ca aceasta cura sa fie mai ușoară și la fel de eficientă. Tot acolo răspund cu drag la toate întrebările. De când începem? De pe 31 Iulie, in același timp cu Postul Adormirii Maicii Domnului, poate așa reușim sa ne detoxifiere și la minte și la trup. 🙏 #despreviatasicuioana #CuraCuPepene #happybody #happymind

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

Ioana urmează dieta cu pepene în fiecare vară, iar aceasta o ajută să scape de 5 kilograme în 10 zile, dar și de burtică. Cura înseamnă că timp de 10 zile sau cât reziști mănânci doar pepene.

„Doar pepepe timp de 3-5-7-10 zile. Cât poți”, a explicat binecunoscuta actriță, precizând că ea în anii trecutți a avut rezultate spectaculoase: „Am slăbit 5 kilograme în 10 zile”.
Se pare că anul acesta Ioana a mai făcut câteva îmbunătățiri dietei și vrea să le împărtășească cu fanii ei, urmând să-I țină la curent cu toate detaliile curei pe durata celor 10 zile.

Cu ajutorul acestei diete cu pepene, Ioana Ginghină a slăbit cinci kilograme în 10 zile.

Citește și: