„Am 42 de ani, însă mă simt mai tânără ca niciodată. Am energie, sunt creativă, sunt pozitivă, fac lucruri pe care nu credeam că aș putea să le mai fac vreodată.

Toate acestea vin din faptul că mi-am hrănit mintea cu «alimentele» necesare unui psihic sănătos: cititul, râsul cu poftă, mersul desculță prin iarba dimineții, joaca cu animăluțele noastre, joaca cu Rux’ și, nu în ultimul rând, dorința de a mă dezvolta personal”, a scris actrița în dreptul unei imagini cu ea în costum de baie, postată pe Instagram.

La o altă postare, Ioana le oferă fanilor și rețeta ei pentru un bronz frumos, pentru că, pe nesimțite, vara a venit, fără să țină cont de faptul că noi suntem încă izolați.

Vedeta dezvăluie că adoră să se bronzeze, dar nu oricum. La început folosește cremă cu protecție mare, de 50, după care una cu SPF de 30, iar ulterior renunță la orice fel de cremă de protecție, dar nu se expune la orele ”de vârf”. Folosește însă, de fiecare dată, chiar și peste crema de protecție, ”un cocktail de uleiuri naturale pentru un bronz uniform”, după cum explică ea.

”Amestecul este din ulei de morcov, ulei de trandafir și unei de măsline. Credeți-mă, fac minuni. Pielea nu arată uscata și deshidratată de la soare și bronzul este absolut superb”, dă asigurări vedeta.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Ioana Ginghină: ”M-am lăsat să iubesc și să fiu iubită”

Citește și: