Ioana Ginghină a plecat, în sfârșit, în vacanța binemeritată de vară. Actrița se află deja de câteva zile în Italia, acolo unde profită la maximum de tot timpul liber de care dispune în această perioadă.

Dacă primele zile libere au venit cu vreme rea și ploaie, după cum le-a povestit vedeta fanilor săi în mediul online, în final, soarele a ieșit și i-a permis artistei să meargă la plajă, una dintre activitățile preferate ale Ioanei. Se pare că și internauții s-au bucurat de acest lucru, întrucât vedeta s-a fotografiat în costum de baie, iar complimentele au început să curgă imediat.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Ioana Ginghină arată impecabil la vârsta de 45 de ani, iar acum mai mult decât altă dată, pentru că este pe ultima sută cu pregătirile pentru nuntă.

Ioana Ginghină, nemulţumită de inelul de logodnă: „Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă!” Detalii despre nunta din toamnă

„Ziua 12 de vacanță, oficial prima zi de plajă!”, a scris Ioana Ginghină în dreptul unor fotografii care au făcut furori în mediul online, instantanee care o înfățișează în costum de baie din două piese.

a-slabit-frumos-inainte-de-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Comentariile fanilor au început și ele să curgă, aceștia apreciind silueta actriței: „Ești superbă, Ioana” / „Foarte sexi” / „Wow, ce frumoasă” / „Ce corp frumos” / „Perfectă”, au fost doar câteva dintre ele.

”După ani de zile în care am admirat nenumăratele culori ale amurgului pe plajele din Grecia 🇬🇷, anul acesta am decis să schimbăm scenariul. Ne-am îndreptat spre vest, către plajele aurii ale Italiei, în special, Rimini.🇮🇹📍

Grecia ne-a răsfățat cu plajele sale idilice, apele cristaline de un albastru vibrant și peisajele ce par a fi desprinse dintr-o pictură. A fost paradisul nostru estival timp de ani de zile.

Dar Rimini… Rimini este un spectacol cu totul diferit. Plajele sale nesfârșite, nisipul fin și marea Adriatică ce se pierde în orizont ne-au oferit un nou tip de paradis. Rimini combină perfect frumusețea naturală cu istoria și cultura vibrantă a Italiei.

Schimbarea a fost o surpriză plăcută. Am descoperit că fiecare plajă, fie ea grecească sau italiană, are propria sa poveste unică de povestit. Sunt ambele frumoase, fiecare în felul său unic. 🌊🌍💙”, a scris actrița pe Instagram.

Ce dietă urmează Ioana Ginghină

Într-un interviu recent, Ioana Ginghină vorbea despre dieta pe care o urmează zilnic și care o ajută să se mențină la același număr de kilograme de ani buni. Vedeta spune că inclusiv în vacanță își impune limite, pentru a nu se întoarce acasă cu mai multe kilograme.

De asemenea, Ioana Ginghină spune că a renunțat complet și la obiceiul de a mânca seara, acest lucru stârnind admirație până și din partea celor mai apropiate persoane din viața sa.

„De ani de zile am, cred că sunt vreo cinci, de când mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna, când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe (…) Sora e cu 11 ani mai mică, are alt metabolism și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e.”, declara Ioana Ginghină pentru Spectacola.

Disciplină militară încă din copilărie

Vedeta are o disciplină de soldat încă din copilărie. A preluat aceste obiceiuri sănătoase de la tatăl său, care a fost sportiv și care nu putea să aibă fluctuații în greutate. Vedeta își amintește și acum cum pe vremea aceea se bucura seara de o masă extrem de ușoară, regulă care a rămas valabilă și zeci de ani mai târziu.

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă.

La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor.

Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5 – 6 ore.”, mai spunea actrița.

În plus, periodic, Ioana Ginghină mai ține câte o cură de cireșe sau de pepene.

Vezi și Viitorul soț al Ioanei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică” Îl invită sau nu actrița pe ”fostul” la nuntă?

Citește și:

Vica Blochina împlinește 48 de ani! ”Un an cu multe încercări”. Vedeta chiar a avut gânduri legate de sinucidere și acum a spus și motivul

Florin Salam, final de carieră? „Sunt plecat pentru sănătate”. Manelistul a făcut un anunț îngrijorător