Cel mai recent instantaneu postat de ea o înfățișează în cadă, goală și acoperită de o pulbere maronie. Din postarea ei aflăm că e vorba despre zaț de cafea.

 

View this post on Instagram

 

Mă întreabă fina mea, zilele astea cum sa facă să aibă o piele catifelată ca și mine. 😳 Păi foarte simplu: 😊 Iei zațul de la cafeaua de dimineața, și-l pui pe tine seara la duș. Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai in casa. 😉 Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată. 😉 Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. 🤫 Voi ce secrete de beauty aveți? ❤️ #ioanaginghina #beautytips #mymomlife

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

„Mă întreabă fina mea, zilele astea, cum sa facă să aibă o piele catifelată ca mine. Păi foarte simplu: iei zațul de la cafeaua de dimineața și-l pui pe tine seara la duș.

Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai în casă. Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată. Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. Voi ce secrete de beauty aveți?”, a scris pe Instagram actrița în vârstă de 42 de ani.

Fanele sale au intrat în joc și și-au spus și ele secretele de frumusețe, oferind mai ales rețete pe bază de mălai pentru îngrijirea corpului. Nu uitat să o felicite pentru felul în care arată. ”Ești frumoasă”, i-a scris cineva. În total, peste 4.000 de persoane i-au apreciat postarea.

Vezi și Acum e trasă prin inel, dar iată cum arăta Ioana Ginghină acum trei ani. Foto înainte și după

Citește și: