Ioana Ginghină a împlinit 46 de ani pe 21 septembrie, iar pe 23 septembrie a spus din nou DA, pentru a treia oară în viața ei. Actrița s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care are o relație de patru ani, și care a făcut-o să zâmbească, din nou, după divorțul de Alexandru Papadopol.

„Acum o lună am început un nou capitol al vieții mele. Am dăruit și am primit iubire, am sărbătorit alături de familie și prieteni și am creat amintiri neprețuite. Astăzi vă invităm să retrăim împreună magia acelui moment prin acest montaj special de la nunta noastră.

Decorul a fost unul de poveste, simplu, dar elegant, exact așa cum ne-am dorit. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă, reflectând ceea ce suntem noi: pasiune, tandrețe și un strop de aventură. Acum, privind înapoi, realizez că fiecare moment merită toată atenția noastră.

De la râsetele copiilor, la lacrimile de bucurie ale părinților, de la dansurile nebune cu prietenii, la clipele de intimitate doar ale noastre. Toate acestea sunt acum încapsulate în acest montaj video.Le mulțumim celor care ne-au fost alături și vouă pentru toate gândurile frumoase. Sperăm că veți savura aceste imagini la fel de mult cât ne-am bucurat noi să le trăim”, a scris Ioana Ginghină, în dreptul imaginilor video.

nunta-ioana-ginghina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, filmul complet al nunții

În filmuleț apare și Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol, care a împlinit 15 ani în luna august. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de un albastru intens, cu părul tuns până la baza gătului și machiată discret, Ruxi a a arătat ca o prințesă diafană.

Din câte se vede în imagini, decorul amenajat în curtea vilei din Dragomirești-Deal a fost superb, invitații au părut relaxați, mirii, fericiți, așa că petrecerea câmpenească s-a dovedit a fi o idee excelentă pentru această cununie. Vila în care Ioana locuiește acum este, de fapt, fosta vilă conjugală pe care ea și Alexandru Papadopol au ridicat-o în timpul căsniciei. După partaj, Ioana a rămas în casa respectivă și l-a despăgubit pe fostul soț pentru partea lui.

Ioana Ginghină se află la cea de-a treia căsnicie. Actrița și cel de-al doilea soț, Alexandru Papadopol, au divorțat pe 19 iunie 2019, după 12 ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ruxandra (15 ani), care seamănă cu tatăl ei ca două picături de apă.

Puțini știu că Ioana a mai fost căsătorită tot cu un actor, Daniel Tudorică (51 de ani). Avea doar 21 de ani când s-a măritat cu acesta, dar căsnicia nu a durat mult. Și-a dorit însă să divorțeze urgent, în momentul în care în viața ei apăruse Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a avut o relație și cu Gabriel Coveșeanu – Cove, însă iubirea lor nu a durat mai mult de un an.

Citește și: Ioana Ginghină, despre conflictele cu fiica sa: „Adolescenții pot fi destul de iritanți și nepoliticoși”. Sfaturile ei pentru toți părinții

Citește și: Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 15 ani și este bucățică ruptă din tatăl ei, Alexandru Papadopol. Ruxi, ședință foto ca o divă

Citește și: Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorț: „Mă întreba de anumite decizii, despre femeile din viața lui”