Ioana Ginghină se pare că face cu greu față ipostazei de mămică singură, iar cel mai tare o afectează trezitul de dimineață.

„Am obosit, sunt deja la a treia cafea și abia îmi târăsc picioarele după mine. Mă omoară trezitul asta de dimineață. Zilnic mă trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 săptămâni de școală, două săptămâni în care trebuie să fiu mamă eroină și apoi gata”,  a scris actrita pe Instagram.

Ioana Ginghina si papadopolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ioana Ginghină se ocupă singură de creșterea fetiței

„ Întotdeauna sfârșitul de an este foarte obositor, iar acum că Ruxandra termină clasa a patra, acest sfârșit de an a început o dată cu luna mai. Este îngrozitor! Prima dată au fost evaluările, apoi pregătirile pentru banchet, probe pentru rochie, încălțări adecvate, vezi ce accesorii…etc. Apoi activitățile opționale…toate au ceva de sărbătorit acum pe final și toate cer ținute noi și prezența obligatorie a părinților și a copiilor. N-ai cum să lipsești. Azi a fost prima zi când dimineața i-am luat castronul cu cereale, Ruxandrei și l-am pus în mășina de spălat vase, înainte că ea să fi apucat să mănânce din el. Sunt varză, nici nu mai știu ce zi e azi…”, a scris Ioana și pe blogul ei.

Ioana este foarte activă pe rețelele de socializare și le răspunde fanilor. Mai mult, ea a lăsat de înțeles că nu ea este cea care a luat decizia să se despartă, ci soțul ei Alexandru Papadopol, cel care a și părăsit de altfel de patru luni domiciliul conjugal. Mai mult, se pare că actrița își dorește să-și salveze căsnicia, mai ales de dragul fetiței.

„Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”, a scris vedeta pe Instagram.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris un fan la o imagine de-a Ioanei, iar frumoasa actriță a reacționat imediat: „Bine zis, sper să citească și el”.

Citește și: