A reușit să treacă peste durerea unui divorț, și-a regăsit forțele și iată că iubește din nou. Și foarte curând va deveni iar soție.

Vedeta a precizat într-un interviu că nunta ar avea loc chiar în luna septembrie, însă nu e nici pe departe vorba despre un eveniment cu mulți invitați sau o petrecere grandioasă, așa cum probabil mulți se gândeau.

Ea a mărturisit că va fi ceva cât se poate de restrâns și că încă se gândește dacă se îmbrace rochia de mireasă sau poate chiar să vină în blugi la propria nuntă.

”Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

Ea a precizat că mai important decât actul de căsătorie este actul pe care îl au împreună din lucrurile pe care vor să le construiască.

Vedeta mai mărturisește că a cumpărat pământului foștilor ei socri, cel din jurul casei, asta după ce la partaj l-a cumpărat chiar de la fostul ei soț.

Ioana Ginghină spune că a achiziționat acest teren cu partenerul ei, Cristi Pitulice, și au de gând să construiască aici ceva împreună.

”Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a mai spus ea.

Vezi și Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: ”Eu i-am trimis un mesaj”

Citește și:

Roxana Ionescu, dezvăluire emoționantă la o lună de la nuntă

Ce i s-a întâmplat soției lui Liviu Teodorescu când a probat rochia de mireasă. A ajuns direct la spital, la Urgențe!