Are însă o abordare, vizavi de căsătorie, cu care nu toată lumea e de acord. „Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. E cadou de ziua mea.

Pentru mine căsătoria e importantă. Chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla. De asta aş mai îmbrăca rochia de mireasă. Aş mai vrea, de ce nu?”, a spus Ioana Ginghină la o emisiune tv.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poţi nici să te grăbeşti, e şi pandemia asta, nu poţi să faci nuntă. Avem noaptea nunţii în fiecare noapte”, s-a lăudat actrița.

Ioana i-a cunoscut deja şi pe părinţii iubitului ei și se înțelege bine cu viitoarea soacră, a destăinuit chiar ea.

„Vreau să merg de Sărbători şi la părinţii lui şi la părinţii mei. Ai noştri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguţă”, a adăugat ea.

Vezi și Ioana Ginghina a împlinit 43 de ani și a făcut un gest neașteptat: ”Am îndrăzneala să pun o poză cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre și Photoshop”

Citește și:

Andi Moisescu pleacă din juriul de la Românii au talent. Cine îl înlocuiește este o surpriză totală și nesperată!

Actorul Vladimir Găitan a murit. A fost chinuit mulți ani de o boală incurabilă. S-a stins cu un dor imens după fiul și nepoțica lui