Ioana Ginghină avea doar 21 de ani când s-a măritat cu actorul Daniel Tudorică (50 de ani). Și-a dorit însă să divorțeze urgent, în momentul în care în viața ei apăruse Alexandru Papadopol (47 de ani), care și el, la vremea aceea, era într-o relație. Între timp, până când Papi a reușit să își facă ordine în viață, Ioana a început o relație și cu celebrul Gabriel Coveșeanu (47 de ani), alias Cove, cu care a stat un an de zile. Până în momentul în care avea liber complet către o viață nouă cu Alexandru Papadopol. Despre toate acestea, dar și despre multe alte secrete din viața ei, Ioana Ginghină a vorbit în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”, realizat de Cătălin Măruță, pe Youtube. Redăm o parte din dialogul pe care Ioana l-a avut cu Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii.

Ioana Ginghină, adevărul despre triunghiul amoros cu primul soț, Cove și Papadopol

Cătălin Măruță: Tu, dintr-o data te-ai trezit cerută de soție, căci așa s-a întâmplat cu actorul, cu Daniel, nu?

Ioana Ginghină: Da, și să știi că nu am vrut. Eu în ziua nunții ziceam: na, dacă nu merge, divorțez. Eu aveam vreo 21 de ani, iar el vreo 27. Eu la prima nuntă mi-am păstrat și numele.

Dar te-a forțat cineva? Că parcă nu a fost cu voia ta.

Măi, nu m-a forțat nimeni, dar mă tot cerea, tot insista. Și într-o zi am zis: hai, 2 iunie, e bine? Și așa a rămas. Nu a fost vorba de iubire acolo. El era mai mare decat mine, era deja în teatru, mă simțeam foarte protejată. Avea grijă de mine. El nu vorbește cu mine acum, nu mă salută nici în ziua de azi, na, l-am făcut să sufere, eu știu clar ce am greșit.

L-ai înșelat?

Nu, nu e vorba de înșelat. Adică eu când am vrut să înșel am zis gata, terminăm. S-a întâmplat la „Numai iubirea”, când am cunoscut alt actor (n.r. pe Alexandru Papadopol). Am fost 7 ani cu el și măritată, puțin, 2-3 ani. Când am început să lucrez la „Numai iubirea” eu m-am dus la el și i-am zis: măi, uite care e treaba, eu zic să divorțăm repede, acum, că dacă nu, eu te înșel. Adică i-am zis clar. Apoi au început aventurile, cu tot felul de urmăriri.

El era gelos…

Da, și gelos, și voia să știe și cu cine.

Alexandru nu știa că ești măritată?

Ba da, Alexandru știa. Toată lumea știa. Și Alexandru avea o iubită atunci. Și am zis să facem pe curat totul. Bine, ne-am mai pupat noi, așa, într-o mașină, dar nu ceva serios. Înainte de „Numai iubirea” eu am mai fost într-un serial, se numea În familie, la Prima TV.

Unde juca și Adriana Titieni, actuala iubită a fostului tău soț

Nu mai sunt (n.r. Alexandru Papadopol s-a despărțit de actrița Adriana Titieni).

Deci Adriana Titieni, cu care tu ai jucat în primul tău serial, practic s-a cuplat și te-a despărțit de soțul tău, Alexandru Papadopol, care și el a intervenit când tu erai măritată.

Viața bate filmul. Primul soț voia, într-adevăr, copil. Și atunci a făcut un lucru foarte ciudat. S-a dus și i-a spus Ruxandrei Ion că eu vreau copil și să nu mă mai pună în serialul următor. Deci când am auzit, m-am dus acasă și i-am zis hai să divorțăm, că eu nu vreau copil acum, eu vreau să pozez în Playboy. Am pozat în 2005.

Și el atunci a zis hai că te accept așa, mă iubea foarte mult. Am greșit mult, am greșit că m-am măritat. Să știi că la divorț ne-am dus aproape de mână. Când m-am căsătorit cu Alexandru, atunci s-a rupt. Până la Alexandru eu am mai avut pe cineva, pe Cove, se știe și asta.

ioana-ginghina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Deci tu ai divorțat pentru că apăruse Alexandru Papadopol, dar Cove când a apărut?

Păi a apărut, pentru că eu i-am zis lui Alexandru: eu mi-am făcut curat, dar fă și tu curat. Și el nu-și făcea curat. Și i-am zis: eu nu mă încurc așa.

Adică el era și cu tine, dar și cu fosta.

Da. Eu am fost destul de corectă. Cove era colegul meu de la teatru, la Ion Creangă, este colegul meu, acum este director. Și am fost cu el un an de zile, până când a zis Alexandru: gata, m-am eliberat.

Păi și tu nu te îndrăgostisei de Cove?

Când a zis că e liber, i-am zis lui Cove. Efectiv mi-am făcut bagajele și am plecat.

Citește și: VIDEO Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație. Ce spune actrița despre iubirea cu Cove

Citește și: Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce spune actrița