Vedeta a scris câteva rânduri emoționante pe rețelele de socializare, chiar pe 21 septembrie, ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani.

Momentul împlinirii a 46 de ani a găsit-o pe actriță mai bine ca oricând. Se bucură din plin de viață, cu toate provocările cu care aceasta vine la pachet, are o familie minunată, ea fiind mamă de adolescentă, iar sâmbătă, 25 septembrie, va spune ”da” din nou, pentru a treia oară.

Cu așa o ocazie specială, actrița s-a deschis fanilor săi, cu bune și cu rele, așa cum i-a obișnuit, făcând un bilanț al vieții de până acum și zugrăvind optimist viitorul. Viața a făcut-o puternică, așa că e conștientă că poate servi ca model.

„Astăzi, îndrăznesc să sărbătoresc nu doar încă un an de viață, ci și curajul de a îmbrățișa fiecare clipă a acestei călătorii minunate și pline de surprize. Împlinesc 46 de ani și mă simt mai puternică și mai înțeleaptă decât oricând.

Viața este un curcubeu de experiențe, cu suișuri și coborâșuri, cu zile însorite și zile ploioase. Fără această diversitate ar fi un tablou monoton.

Erau momente când am râs până mi-au dat lacrimile și momente când am plâns până mi-am găsit zâmbetul. Am învățat că este normal să existe și eșec și succes, că este esențial să ne ridicăm de fiecare dată când cădem.

Să iubim viața înseamnă să avem curajul de a trăi fiecare moment, de a ne deschide inima către toate experiențele și de a învăța din fiecare situație.

Viața mea a fost și este o lecție continuă de iubire, înțelegere și acceptare. Astăzi, sărbătoresc curajul de a iubi viața, de a mă iubi pe mine însămi și de a îmbrățișa toate aceste experiențe.

La mulți ani mie și la mulți ani tuturor celor care au curajul de a iubi viața!”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

ioana ginghina se marita sambataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Ce sfat are pentru viitoarele mirese

Pentru că sâmbătă se va căsători a treia oară și știe că multe femei sunt pe cale să facă același pas, Ioana Ginghină și-a permis să le dea acestora un sfat, izvorât din experiențele și greșelile ei anterioare.

Actrița încurajează toate viitoarele mirese să se bucure cât mai mult de întreaga experiență a unei nunți și să nu mai încerce să organizeze fiecare lucru, până la ultimul detaliu. Tocmai pentru că își dorește ca acum să se bucure de fiecare minut în parte, Ioana Ginghină a decis să-și organizeze nunta în propria curte, într-un spațiu deloc formal. De altfel, totul, de la costumație până la mâncare și muzică va fi neconvențional, așa cum îi stă bine unei femei care a mai bifat această experiență și știe exact ce nu-și mai dorește.

„Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate așa, pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă, și nici nu te bucuri de nuntă, pentru că te stresezi un an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi, că trebuie să ai grijă de toată lumea.

După aceea, plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta anul acesta. Eu fac invers acum, nu prea mă stresez cu nimic”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Nu-și mai dorește încă un copil

Cât despre încă un copil alături de partenerul său de viață, Ioana Ginghină spune că acest lucru nu ar mai fi posibil. Actrița se gândește că nu ar mai avea energia necesară pentru a mai crește un bebeluș, lucru care nu ar face-o cea mai bună mamă, așa cum a fost pentru fiica pe care o are alături de Alexandru Papadopol, Ruxandra.

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an (n.r mamă pentru a doua oară), am zis că 45 de ani ar fi așa, cam limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi și trebuie să ai și energia necesară.

La Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic, la copilul acesta aș avea acum 50 și un pic. E mare diferență și nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”, a mai spus actrița în cadrul emisiunii televizate.

Vezi și totul despre nunta Ioanei Ginghină de mâine

Citește și:

Fiica lui Robert Turcescu a semnat cu PRO TV, dar nu din asta trăiește. Cu ce se ocupă, de fapt, Ioana Taisia, alias YOYO

Ioana Tufaru își face a treia operație de stomac, după ce s-a îngrășat din nou: „Nu înțeleg de ce”