A fost nevoie de multă muncă cu propria persoană, de iubire pentru ea pentru a ajunge aici. Și nu e vorba despre diete sau restricții, ci de a învăța să trăiască altfel, să se iubească și să se accepte mai mult.

Iar rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate. Departe de a fi perfectă, așa după cum singură recunoaște, actrița, mamă a unei fetițe și deja implicată într-o altă relație, e o femeie în sfârșit asumată și mândră de ceea ce a devenit.

”Și pentru ca peste doua zile împlinesc și eu vârsta de 43 de ani, zic sa am îndrăzneala sa pun o poza cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre și Photoshop.

Sunt mândra ca port aceste semne ale experienței mele de femeie, mama, iubita, prietena, fiica.

Trebuie sa ne iubim așa cum suntem!”, a scris ea pe Instagram și a postat fotografia promisă.

Ioana Ginghină apare într-un costum de baie negru, care îi lasă corpul la vedere. E pozată din profil, așa că este vizibilă și un pic de burtică. Deloc deranjant și mai cu seamă feminin, așa cum îi stă bine unei femei de vârsta ei.

”Superbă!”, exclamă fanii. ”Nu vad imperfectiune in aceasta poza, ci doar perfectiune”, îi transmite altcineva.

”Spusele tale sunt frumoase, adevarate. Toate femeile, trebuie sa ne iubim asa cum suntem si la orice vârsta! Anii trebuiesc purtati cu mândrie pâna la final!”, comentează altcineva.

Și pentru că actrița (care cândva a pozat în Playboy) nu a căzut în patima operațiilor estetice, un adevărat trend în showbiz-ul românesc, fanii îi transmit: ”Ești foarte frumoasă așa naturală!!!”.

Vezi și Ioana Ginghină dă din casă, legat de Nicoleta Luciu: ”Da, ne-am păruit pe bune!” Motivul pentru care s-a ajuns la bătaie

Citește și:

Imagini rare cu Angelina Jolie și copiii ei. Fiica ei cea mare e de nerecunoscut

Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu. Cum a fost surprins artistul, alături de familia lui