Fosta Miss România, Ioana Filimon, a ajuns de urgenţă la spital, după ce și-a rupt mâna. Recuperarea va dura cel puţin trei săptămâni, după cum chiar ea a mărturisit, potrivit Antena Stars.

Vedeta şi-a fotografiat mâna şi a pus imaginea pe reţelele de socializare.

Ioana a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Ferma”, dar și pentru faptul că anul trecut s-a aflat în centrul unui scandal uriaș cu iubitul ei turc,  Cengiz Şıklaroğlu.

Fosta Miss România, Ioana Filimon, a trecut prin clipe foarte grele, anul trecut. Prieteni apropiați aud eclarat că tânăra a fost atât sechestrată, cât și bătută, când se afla în Turcia cu iubitul ei, care mai apoi a cerut-o și în căsătorie.

Fosta concurentă din sezonul trecut al emisiunii „Ferma Vedetelor” și afaceristul turc și-au început povestea de dragoste la scurt timp dupa ce el s-ar fi iubit cu o altă vedetă de la noi. E vorba de Otilia Bilionera, iar cântăreața a povestit în cadrul unei emisiuni TV mai multe detalii personale despre Cengiz Şıklaroğlu.

Milionarul turc și Ioana Filimon și-au asumat rapid relația și au început să se afișeze împreună, pe la diverse evenimente mondene, dar apoi cei doi s-au despărțit cu mare scandal.

Citește și: