UPDATE: Ioana Năstase a depus azi, la tribunalul din Hârșova, actele de divorț.

Se pare că Ioana nu a putut uitat ”ploaia de palme” aplicată de soțul ei și a decis, în final, să încheie acest episod din viața ei. S-ar fi lovit însă de o problemă din partea celebrului soț: acesta ar vrea separare în instanță, nu la notar, pe cale pașnică.

„Da, Ioana divorțează. Mâine (nota redacției: azi) va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal.

Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat, pentru Click!, surse apropiate familiei Năstase.

”Da, așa este. Am decis să divorțez!”

Marți, Ioana Năstase, îmbrăcată elegant, purtând un costum grena, cămașă albă cu volane, pantofi Loubotin și geantă Hermes, a depus actele la tribunalul din Hârșova, arată aceeași sursă.

La ieșire, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor: „Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”.

Ulterior, s-a suit în Bentley-ul ei de un sfert de milion de euro și a plecat la o cafenea.

Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție.

Momentul care a schimbat totul

Ioana Năstase, în vârstă de 45 de ani, își va aminti data de 8 ianuarie mult timp de acum înainte. În acea zi, Ioana a cunoscut o altă față a soțului ei, în vțrstă de 74 de ani, după ce acesta a bătut-o. Femeia s-a văzut nevoită, de frică, să sune la 112.

Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti.

„Eu am venit de la munte, unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea.

Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana, pentru Click!, la momentul respectiv.

Citește și Ilie Năstase, declarație de dragoste ca să-și împace soția după ce a bătut-o. Se lasă Ioana înduplecată?

Citește și:

Câte kilograme are Giulia Anghelescu. Vedeta se confruntă cu o problemă de sănătate: ”De doi ani încoace sunt tot pe regim”

Codin Maticiuc, adevărul despre bani și opulență: „Sunt un bătrân de bani gata”. Ce cheltuială imensă regretă