Ioana a povestit că nu știe dacă va divorța de Ilie Năstase că așteaptă să se liniștească ca să nu ia o decizie la nervi. Însă, se pare căc ei doi au făcut primul pas spre împăcare. Ei au purtat prima discuție după conflictul de zilele trecute. Ioana a dezvăluit chiar ea despre ce au vorbit.

“Sunt acum la Constanţa, unde am plecat imediat după incident, el este la Bucureşti. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase la Pro TV.

De altfel, întrebată dacă se desparte de el, Ioana a răspuns în emisiunea lui Măruță că tot ce își dorește acum e să se liniștească și că Ilie trebuie să-și rezolve niște probleme din trecut. „Ilie e foarte încărcat și trebuie să-și rezolve problemele din trecut. Eu am încercat să-l ajut, dar nu am reușit. (…) Eu nu voiam să se afle și să ajungă totul în presă. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu. Tot ce vreau acum e să mă liniștesc și apoi mă voi gândi”, a declarat Ioana Năstase în emisiunea lui Măruță.

Întrebată dacă problemele la care se referă au legătură cu fosta soție, Brigitte Pastramă, bruneta a răspuns imediat fără să stea pe gânduri: „Pentru mine Brigitte este o doamnă. Nu m-a deranjat femeia niciodată, pentru mine chiar e o doamnă și am tot respectul și pentru ea și pentru Amalia. Nu au nicio legătură cu probleme lui”.

Ce s-a întâmplat între Ioana și Ilie Năstase?

Ioana Năstase a sunat, în weekend, la 112 şi a afirmat că a fost agresată fizic de fostul lider mondial.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Citește și:

Amna a izbucnit în lacrimi în emisiunea Survivor România 2021! Ce a pățit artista?

Antonia, fără pic de machiaj și cu imperfecțiunile la vedere. Fotografiile devenite virale