Ce faci până la începerea unui nou sezon „Te cunosc de undeva?“

Ozana Barabancea: Am intrat în concediu de la Operă, dar merg și dau concerte cu Bucharest Ladies Orchestra în țară și străinătate. Mă ocup și de sufletul meu, ca întotdeauna, și de noua colecție de ii rozănești, pe care le-am gândit deja. Mă plimb, mă relaxez, mai ales că tot în această periodă m-am operat la stomac.

 Care au fost resorturile care te-au determinat să faci această operație?

Ozana Barabancea: Am făcut operația de Gastric Sleeve. Deși am vizitat clinici de afară, am aflat că și la noi, în România, se fac  astfel de interveneții și sunt un real succes. Dl. dr. Rubin Munteanu m-a operat pe 20 iunie și mă simt excepțional. Tot ce pot spune este că m-am pregătit mental trei luni pentru a păși în sala de operație. M-am informat din toate părțile și am făcut-o cu fruntea sus și soarele pe piept. Fără ezitări. Și mă felicit. Observați că eu îmi asum. Nu susțin că m-au slăbit îngerii sau  incantațiile.

OzanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Te-ai temut ce ceva?

Ozana Barabancea: Da. Și acum mă tem. Că o să fiu prea frumoasă. Și astfel îmi va crește numărul de „admiratoare“ (râde).

Ești un personaj cu opinii bine conturate. Cum ai ajuns la aceasta atitudine hotărâtă?

Ozana Barabancea: De mică am fost hotărâtă și fermă. Poate prea fermă. Asta datorită genei sau a ascendentului pe care îl am în Scorpion. Intru în viață cu piciorul drept în față și ținând soarele pe piept. Chiar și când greșesc, îmi asum.

 Ai simțit vreodată că ai mai puțin de câștigat dacă ești directă cu ceilalți?

Ozana Barabancea: Depinde ce înțelegi prin câștig. Eu sunt directă, dar politicoasă. Alții confundă fățărnicia cu politețea.

 Care au fost aspectele vieții care te-au făcut ceea ce ești astăzi?

Ozana Barabancea: Eu mereu am fost pe fază cu tot ceea ce mi s-a întâmplat. Nimic din viața mea nu m-a luat prin surprindere. Și dacă m-a luat, am fost foarte puternică. Rugăciunea și concentrarea au făcut ca lucrurile să se întoarcă în favoarea mea.

 Ce ai demonsatrat și ce vrei sa demontrezi mai departe?

Ozana Barabancea: Ce aș putea să demonstrez? Că sunt fericită. Dar se știe,  pentru că asta am ales. Așa mi-a prescris doctorul: lux, belșug și voie bună. Pe rețetă! Și am găsit medicamentele astea în farmacia sufletului meu.

 Ce ar trebui să încerce o femeie cel puțin o dată în viață?

Ozana Barabancea: O femeie ar trebui să rămână femeie și feminină mereu, nu doar o dată sau de câteva ori în viață.

Cum te vezi tu și cum crezi că ești percepută de ceilalți?

Ozana Barabancea: Eu mă văd, mă simt și mă percep foarte inteligentă, deloc modestă, smerită, fericită, altruistă, credincioasă. Cum mă văd alții? Fiecare vede cum și cât poate.

 Ce satisfacții ți-a adus televiziunea până acum?

Ozana Barabancea: Multe. Acest proiect,  „Te cunosc de undeva!“, m-a ajutat să-mi dezvolt talentul pedagogic și iubirea pentru muzică. Aici am prins gustul pentru ia românească. Și, datorită acestui show, am mai mulți fani și prieteni. Expunerea poate deveni una pozitivă, depinde de fiecare în parte. Eu vreau să am o contribuție educativă asupra publicului meu. Eu vreau și fac artă, cultură, nu sminteală.

Ce-ți place cel mai mult la aparițiile tale la tv?

Ozana Barabancea: Îmi place să apar la televizor. Dar la emisiuni unde chiar am ceva de spus și în care intervenția mea să fie una consistentă, nu de umplutură.

 Ai avut parte de multe prejudecăți din partea oamenilor de-a lungul vieții?

Ozana Barabancea: Am avut. Dar cred că am alte lucruri de făcut decât să-i conving pe unii și pe alții de unele lucruri. Poate chiar eu însămi am avut multe prejudecăți.

Ce fel de artist crezi tu că ești?

Eu am abordat muzica. Apoi meseria mea mi-a devenit carieră.  Cred că sunt un artist complex: cânt, scriu, recit, joc, dirijez, creez ii stilizate, am talent oratoric. Una peste alta, mă exprim prin multe lucruri.

 Cum trebuie sa fie un artist în 2017, în România?

Un artist nu trebuie să fie în nici un fel. Trebuie să fie fericit și să aibă ceva de dăruit. Să nu confundăm artiștii cu persoanele publice dornice doar de aplauze și fără nimic notabil în desagă. Artiștii sunt oameni dăruiți artei lor. Fac artă pentru artă, și nu neapărat de la început pentru bani. Banii apar și ei pe parcurs.

Ai doi copii reușiți. Care e relația ta cu ei?

Am doi copii reușițI pentru că sunt prietenă cu ei. Și încerc să vin mereu în întâmpinarea nevoilor lor. |i mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru copiii mei.

 Ce-ți place cel mai mult la viața ta acum?

Totul îmi place. Călătoriile, relația cu oamenii, surprizele lor, faptul că slăbesc, faptul că învăț lucruri noi și că evoluez ca muzician. Totul îmi place.

 Fără de ce nu poți trăi?

Nu pot  trăi fără Hristos.

 Care este relația ta cu corpul tău?

Mă port frumos cu el. Delicat. Mănânc ca o vrăbiuță. Cu lingurița. Am o relație foarte bună, mereu am avut-o așa.

 

Citește și: De când a slăbit, Andreea Marin își afișează mândră silueta. Iată ce poze a pus vedeta din vacanță cu fiica ei. „Ce a crescut Violeta”!