De când s-a despărţit Mihaela Rădulescu, Dani Oţil nu s-a mai afișat în public alături de nicio femeie, dorindu-și să-ți țină viața personală departe de ochii lumii. Până a întâlnit-o pe Gabriela Prisacariu, o blondă sexy, fotomodel, fostă concurentă Next Top Model.

74634587_439119833470907_6047895693203341312_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La început, au fost destul de discreţi până au văzut că lucrurile sunt foarte bine între ei şi au decis să îşi asume povestea de dragoste. Așadar, relația dintre Gabriela și Dani Oțil devine din ce mai serioasă. Cei doi sunt împreună de aproape un an de zile, iar  în ultimele luni au început să posteze pe Instagram imagini împreună. Mai mult, fotomodelul își însoțește iubitul și la emisiune și nu se mai feresc deloc. Gabriela a împlinit recent 27 de ani, ocazie cu care Dani i-a făcut o surpriză de proporții: un city-break la Paris, unde se pare că s-au distrat de minune.

Iubita matinalului de la Neatza a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, în care a arătat tuturor biletul de avion, dar și imagini din orașul iubirii. Cum în ultima vreme s-a tot zvonit că cei doi s-ar pregăti de nuntă, un admirator al Gabrielei și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă în vacanță a primit cumva și vreun inel de logodnă: „Bine, bine! Dar un ineluș , ceva? ”. Răspunsul blondei a venit imediat, fiind unul negativ, spre dezamăgirea fanilor: „Nada (n.r. nimic)”.